Sayfa 159/999 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Bu sayfada dusuk dolar hedefleri falan vereceksen ver. Ama bunu gulucukerle falan yapma millet canindan bezmis zaten kufur yersin
    Trollüyor...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    O ne ki ben bankadan kredi cekip arsa alan gordum

Birgun torunlarima anlaticam
    25.000 TL.ye ayda 715 TL. ödüyorum.

715 TL. ne yapar dolar olarak = 128 USD.

25.000 TL. kredi çekiyorsun, 6000 USD alıyorsun.( ben aldığımda 6.000 USD ediyordu.)

Her ay geri öderken, bu ay 128 gelecek ay 125 öbür ay 123 USD olarak geri ödüyorsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    25.000 TL.ye ayda 715 TL. ödüyorum.

715 TL. ne yapar dolar olarak = 128 USD.

25.000 TL. kredi çekiyorsun, 6000 USD alıyorsun.( ben aldığımda 6.000 USD ediyordu.)

Her ay geri öderken, bu ay 128 gelecek ay 125 öbür ay 123 USD olarak geri ödüyorsun.
    Bir anda dolar 7 TL.ye cıkarsa, artık 102 USD ödeyeceksin.

Aylık geliri dolar olanlar için bence iyi bir imkan.

4.  Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Bu sayfada dusuk dolar hedefleri falan vereceksen ver. Ama bunu gulucukerle falan yapma millet canindan bezmis zaten kufur yersin

Dolar da aşırı zayıflık var..
    2 kuruş bile gidemezken ne diyim 10 tl olacak mı ..

Dolarda yükseliş başlarsa eğer şuradan döner buradan dönercilere ilk muhalefet de benden gelecek emin ol..

ZAR sat TRY al pozda birileri..

Bir diğer sıkıntıda parite düşmesine rağmen dolar yükselmiyor..
    Dolar da ağustos ortasından itibaren MB için marj alanı açılıyor geçen seneki fiyatlara göre..

Bunu kullanacaklar mı bakalım..
    Onun için aşşa doğru alabildiğine bas modundalar..

CAATSA yaptırımları için Takvim sürecine GİRİLDİ..

""""Bunu da yazan bir ben varım""""
    son 1 hafta içinde hükümet tarafında 2 kere dile getirildi bu şey..
    Olası CAATSA yaptırımlarının etkilerini en aza indirecek önlemler alındı dendi..

Hani yaptırım falan yoktu....

RTE de halkb davası artık kapanmıştır umarım dedi..
    Ne davası ???

Buralardan bi bomba gelmezse herşey MB cı çocukların kontrolü altında
    altta ve üstte 10 20 pip hareketler ile piyasa yapıyorlar..

Dün bir arkadaş 5.51 dip demesi idi iyi olacak idi ya..
    Ne zaman HİÇ KİMSE burası dip demez o zaman orası dip olur genelde çünkü..

5.  Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Beyler bana trol fln demeyin sakin. Ama mb bu dolari baskiliyorsa. Disardan swap islemler kapaliysa. Mb ve kamu bankalarinin elinde sinirsiz (gibi) dolar varsa bu dolar nasil yukselecek. Biri cvp versin. Adamlar tutuyor iste yok reservler bittiydi negatifti suydu buydu bitmiyor. Nasil yukselecek bu dolar?
    eski nokia telefonlarda yılan oyunu vardı. hiç oynadın mı? eninde sonunda kendi kuyruğunu yiyecek.

6.  Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Beyler bana trol fln demeyin sakin. Ama mb bu dolari baskiliyorsa. Disardan swap islemler kapaliysa. Mb ve kamu bankalarinin elinde sinirsiz (gibi) dolar varsa bu dolar nasil yukselecek. Biri cvp versin. Adamlar tutuyor iste yok reservler bittiydi negatifti suydu buydu bitmiyor. Nasil yukselecek bu dolar?
    Demiyoruz..
    Aynı soru bende de var..
    QNB üzerinden bir dolar baskılama var günlerdir..
    SWAP kapandıktan sonra ben bir allahın kulu yabancının da para falan sokacağına inanmıyorum
    Bu gelen dolarlar malum kişi veya onun ekibinden bir ülke falan ..

5.20 6.24 hareketi de MB kontrollü bir hareket idi..(6.80 5.12 hareketinin sebebi olan sermaye çıktı..) Dikkat edilirse 31 ocak günü hareket başlamadan sebepsiz bir 5.11 hareketi oldu idi piyasalar daha açılmadan..
    1 şubatta hareket başladı MB tarafında..10 mayıs günü de ters poz açıldı..
    Dün oturdum dk dk inceledim..
    Mart-mayıs boyunca sabah 9 da 2 kuruş bas gün için 5 kuruş al yatayda devam et şeklinde ÇOK BARİZ kontrollü bir yükseliş yaşandı..

Bu düşüş de tamamen MB kontrollü..

İnanmayan açsın grafik baksın..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Demiyoruz..
    Aynı soru bende de var..
    QNB üzerinden bir dolar baskılama var günlerdir..
    SWAP kapandıktan sonra ben bir allahın kulu yabancının da para falan sokacağına inanmıyorum
    Bu gelen dolarlar malum kişi veya onun ekibinden bir ülke falan ..

5.20 6.24 hareketi de MB kontrollü bir hareket idi..(6.80 5.12 hareketinin sebebi olan sermaye çıktı..) Dikkat edilirse 31 ocak günü hareket başlamadan sebepsiz bir 5.11 hareketi oldu idi piyasalar daha açılmadan..
    1 şubatta hareket başladı MB tarafında..10 mayıs günü de ters poz açıldı..
    Dün oturdum dk dk inceledim..
    Mart-mayıs boyunca sabah 9 da 2 kuruş bas gün için 5 kuruş al yatayda devam et şeklinde ÇOK BARİZ kontrollü bir yükseliş yaşandı..

Bu düşüş de tamamen MB kontrollü..

İnanmayan açsın grafik baksın..
    6.24 ten beri olan düşüş tamamen rsi uyumsuz bir düşüş yani SUNİ.

8.  Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Kamu yalnız değil , dışarıdan destek veren var. Bu destek sürdükçe durum bu şekilde devam edebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 159/999 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •