Sayfa 689/1001 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aylık karşılığı hesapladığımız için %15 stopaj aldım ben. Bileşik hesabına girmenize hiç gerek yok. Fon getirilerinde de bileşik mevcut zaten Ben girdim zamanında bileşik yok bile dedim fonlarda gereksiz yere uzattım konuları herkesin kafası karıştı
    Bileşikmi dediniz😄
    Bende ANL derim öyleyse

2.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Üstadım, bende konunun ilk zamanları soranlara bileşik yoktur diyordum. Ama orada bahsedilen nkolay bono gibi günlük satıp tekrar almak daha karlı olur mu sorusu üzerineydi. Bir süre ayrı kaldım, döndüğümde herkes bileşik var demeye başlamış bende karıştırmayayım ortalığı dedim Bahsedilen bileşik nedir bilemiyorum ama bir fonu günlük satıp tekrar almak daha çok kar getirmek yerine azda olsa zarar bile ettiriyor.
    Basitte sadece anapara nemalanır bileşikte ise anapara+getiri birlikte nemalanır Nkolay sadece anapara nemalandırıyor deniyor o yüzden ordaki kazanç basit oluyor. Fonda ise fon fiyatı değiştikçe anapara üzerine getiride eklenmiş oluyor ve bileşik getiri oluşuyor böylelikle. Satış yapıp almanıza gerek yok.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bileşikmi dediniz😄
    Bende ANL derim öyleyse
    Alternatifbank

4. Tzl 22.32 3 gun mk

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Basitte sadece anapara nemalanır bileşikte ise anapara+getiri birlikte nemalanır Nkolay sadece anapara nemalandırıyor deniyor o yüzden ordaki kazanç basit oluyor. Fonda ise fon fiyatı değiştikçe anapara üzerine getiride eklenmiş oluyor ve bileşik getiri oluşuyor böylelikle. Satış yapıp almanıza gerek yok.
    Açıklama için teşekkürler, şimdi neler konuşulduğunu anladım O zaman başlarda söylediğimizde bir yanlışlık yok, nkolay bono gibi günlük sat al ile bileşik faiz kazanamazsınız, çünkü zaten bileşiği içinde. Anladığım tüm sorun kazanamazsınız yerine yok dememizden çıkmış

6. Vk6 %22,38
    vk11 %22,62

Igl mk 20.518

8. Gedik yatırımım fonu .
    Bu fon hakkında bilgisi olan var mı. Gerçekten tablodaki getiriyi veriyor mu?Screenshot_20190802-185108_Twitter.jpg

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 689/1001 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •