Originally Posted by
selka
Değerli Arkadaşlar bugün 5,5250 den ilk kademe USD alımımı gerçekleştirdim.. Dip olarak kendimi 5,36 TL ye kadar kademelendirdim...
Belki anlıkta olsa Ağustos Eylül de 16 kuruş aşağıya inip dokunma (5,36 TL) durumu var.. Ama bu olacak demek değildir...
Her zaman dedim, USD a asla düşman değilim.. Yeri ve zamanı gelince herşey alınır, satılır... 5,36 TL de FULL USD da olacağım...
5,5250-5,4750-5,4250-5,3750 olarak 4 kademede USD a geçeceğim..
Ama ilk satış noktam 5,71 TL dir..
Üzgünüm.. Malum başlıktakiler gibi 12 TL olunca satacağım gibi bir hedefim yoktur...
Malum başlıkta yoldan geçen bir adamın kafasına düşen saksı, yada duble yolda meydana gelen bir trafik kazasını mevcut hükümet ve SN.CB nımıza bağlayan ve buradan ekonomik sonuçlar çıkaran tuhaf bir güruh var...
Bu güruh bakmak ile görmek arasında ki; farkı unutmuşlar..
Bakıyorlar ama görmüyorlar.. Görenleri ise aşağılayıp TROLL lük ile suçluyorlar...
Bir kaç sayfa önce TROL nedir ve çeşitleri nelerdir diye bir yazım var. Kanımca keyifli ve bilgilendirici bir yazı, okumanızı şiddetle tavsiye ederim...
Sn.Cumartesi gerçekten burası medeni bir topik.. Ekonomiye fazla siyaset bulaşmadığı sürece asla itiraz olmaz...
Burada gönül rahatlığı ile USD alım yerimi ve geldiği zaman satacağım yeri rahatlıkla yazabiliyorum...
5,51 den alır 5,71 den vedalaşırım.. (Kısa Vade) Haa daha da dip olmaz mı?
Elbette olabilir.. Onun içinde kendinimi 3-4 kademeye böldüm diyordum..
Bu yazdıklarıma ne bir kimse kızar, ne de bana TROL sün sen.. 5,71 den nasıl USD ı satarsın... Seni TROLL demez....
SN.İbarhim bey, videolarımı izleme sabrınız için çok teşekkürler.. Umarım size ve sizin gibi beni dinleyen KY cılara bir TL dahi olsa yardımım olmuştur...
Saygılar...
Yer İmleri