Sayfa 164/1040 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8320 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    ons grafiğimiz burada herdaim bulunsun, 1998- 2002 yılları aralığında 5 yıllık güzel bir tobo formasyonu oluşmuş ve ons 300 civarından 1950 dolara çıkmış--- şimdide 6 yıllık bir tobo formasyonu oluşuyor[ emin olmak için 1360 geçilmeli} sonucu bekleyip göreceğiz., formasyonun büyüklüğü nekadar büyük olursa yükselişin de okadar uzun süreceği aklımızın bir köşesinde bulunsun
    herdaim.........
    25 şubat 2025 adese 1.99

2. Salına salına gidiyor bizim sarı kız.
    Endamın yeter sarışın bomba.
    Yürü bakalım kıvırta kıvırta.
    Dünya aleme nispet yaparcasına.
    Zaman senin zamanı çünkü.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Büyük krizin ayak sesleri henüz bunlar.

https://www.borsagundem.com/haber/du...iriyor/1426604
    üstad, grafikte görüldüğü gibi brend 57 altına salınırsa krizden emin olacağız
    25 şubat 2025 adese 1.99

4.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Sonsuz para arzın sonuçları... önce 1400 - 1500 geçilsin, sonra bitcoin misali parabolik cıkış... Yükselmesinden önce geri cekilmesi gerektigini düşünen cok fazla yatırımcı var, treninin gidişatını seyredecekler mi yoksa haklı mı cikacaklar... göreceğiz
    6 ay önceye ait ... 1500 üstüne daha cıkamadık.. aldıgımız yol 200 dolar... bitcoin ile kıyasladığımızda -piyasa değerleri farklı olmasına rağmen- . cerez parası sayılır... geri cekilme bekleyenler şimdilik baka kaldılar... ileride 1900'e ulaşırsak bu başlıkta ki soruları tahmin edebiliyorum.. bu seviyeden alınır mı ? buna kendiniz karar vermelisiniz... ekonomik veriler cercevesinde...

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer...

Ben o Harvard'lının ......
    Twitter'de bir kaç ekonomi uzmanı-trader'de bu görüş var .... dolar aşırı degerlenecek, dolar borcunu kapatmak zorunda olan ülkeler ellerinde ki dolar bazlı aktifler satacaklar... tabi böyle hamle altını ve tüm emtiaları negatif etkileyecek... şimdiye kadar yanıldılar...

6.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    üstad, grafikte görüldüğü gibi brend 57 altına salınırsa krizden emin olacağız
    Haklısın dostum, kriz başlangıçlarında iyi bir göstergelerden biride petrol.
    Bu arada yukarda ki ona altın grafiğin efsane olmaya aday. Fena yakalamışsınız durumu.

7.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Twitter'de bir kaç ekonomi uzmanı-trader'de bu görüş var .... dolar aşırı degerlenecek, dolar borcunu kapatmak zorunda olan ülkeler ellerinde ki dolar bazlı aktifler satacaklar... tabi böyle hamle altını ve tüm emtiaları negatif etkileyecek... şimdiye kadar yanıldılar...

Daha çok yanılacaklar dostum, ben 1180 dolardan altına bodoslama daldığımda, ekoparazit programı vardı, ekonomistler Atila Yeşilada, Erkin Şahingöz ve Murat Muratoğlu vardı. Altın için dediler ki altından uzak durun, 1200 dolar geçemez diyede eklediler. Twiterdan katıldım programa yanılıyorsunuz dedim, esas sizin dolar tavsiyeniz cortlayacak altın en değerli akçe haline gelecek diye. Bu 3 ekonomistte güvenli liman dolardır, ABD tahvilidir geyiği yapıyorlardı o günlerde. Sonra Erkin beyle yazıştık twiterda. Hakkımızı teslim etti tabi. Severim 3 ekonomistide hem çok severim ama bu konuda onlar bile yanıldıysa diğerlerine düşünemiyorum.

Sayfa 164/1040 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •