Salýna salýna gidiyor bizim sarý kýz.
Endamýn yeter sarýþýn bomba.
Yürü bakalým kývýrta kývýrta.
Dünya aleme nispet yaparcasýna.
Zaman senin zamaný çünkü.
Büyük krizin ayak sesleri henüz bunlar.
https://www.borsagundem.com/haber/du...iriyor/1426604
6 ay önceye ait ... 1500 üstüne daha cýkamadýk.. aldýgýmýz yol 200 dolar... bitcoin ile kýyasladýðýmýzda -piyasa deðerleri farklý olmasýna raðmen- . cerez parasý sayýlýr... geri cekilme bekleyenler þimdilik baka kaldýlar... ileride 1900'e ulaþýrsak bu baþlýkta ki sorularý tahmin edebiliyorum.. bu seviyeden alýnýr mý ? buna kendiniz karar vermelisiniz... ekonomik veriler cercevesinde...
Twitter'de bir kaç ekonomi uzmaný-trader'de bu görüþ var .... dolar aþýrý degerlenecek, dolar borcunu kapatmak zorunda olan ülkeler ellerinde ki dolar bazlý aktifler satacaklar... tabi böyle hamle altýný ve tüm emtialarý negatif etkileyecek... þimdiye kadar yanýldýlar...
Daha çok yanýlacaklar dostum, ben 1180 dolardan altýna bodoslama daldýðýmda, ekoparazit programý vardý, ekonomistler Atila Yeþilada, Erkin Þahingöz ve Murat Muratoðlu vardý. Altýn için dediler ki altýndan uzak durun, 1200 dolar geçemez diyede eklediler. Twiterdan katýldým programa yanýlýyorsunuz dedim, esas sizin dolar tavsiyeniz cortlayacak altýn en deðerli akçe haline gelecek diye. Bu 3 ekonomistte güvenli liman dolardýr, ABD tahvilidir geyiði yapýyorlardý o günlerde. Sonra Erkin beyle yazýþtýk twiterda. Hakkýmýzý teslim etti tabi. Severim 3 ekonomistide hem çok severim ama bu konuda onlar bile yanýldýysa diðerlerine düþünemiyorum.
Yer Ýmleri