Varlýk barýþý kapsamýnda vergi kolaylýðýndan faydalanabileceginiz yatýrýmlarýmýz, yurtdýþýnda olup devletin haberdar olmadýðý yatýrýmlar. Isyatirim ve Türkiye'de kurulu yatýrým aracý kurumlarý ve bankalar devlet kurumlarýný üzerinizdeki (yurtiçi ve yurtdýþý) yatýrýmlara dair bilgilendirir..
Saygýlarýmla
---------------
Paylaþtýklarým bildiðimi düþündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaþýmým yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlarýmla
Ben daha 30 yaþýndayým ve son 10 seneden hiç memnun deðilim üniversitede borsa ve finans okudum 2010 'da baþladým borsaya herþey güzeldi taki gezi olaylarýna kadar ve bardaðý taþýran son damla usdtry'nin aðustostaki hareketiyle oldu
Ozaman anladým ki dediginiz gibi tl bir ilüzyon ben gelecek 10 senemin boþa geçmesini istemiyorum
Allah herkese hayýrlýsýný nasip etsin .
Þimdi diyelim hem ticari hem bireysel hesabýn var. Bireyselden tr deki bir aracý kurum ile yurtdýþý iþlemi yapýyorsun. Gib deki 7186 kanunun 2. Bölümünde bunlarý defter kayýtlarýna isletirsen yüzde 1 vergi verirsin, Beyan tarihindeki döviz ve kagidin alýþ deðeri kayýt altýna alýnýr demiþ.
Yer Ýmleri