Sayfa 454/992 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Halkb da aylık mevduati süresi 15 inde doluyor. ppf geçmek için ayrı bir hesap mi açmak lazım halkb da? Aylık alınan oran ne kadar acaba?

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn.drheart ilk önce yatırım hesabı açmanız lazım paranızı ppf öyle koyabilirsiniz Sn.Newstr ve Yuji paylaşıyor şu linkten para piyasa fonu oranlarına bakabilirsiniz https://www.hisse.net/topluluk/showt...=35122&page=17

oranlar ppf de günlük olarak hesaplanıyor tabloda aylık haftalık ve günlük mevduat karşılıgı yazıyor.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tek korkum ben gidince isbank'in cirkinlesip hiu ve kk aidati almasi...

Ogs cihazlarim isbank'dan ve kk'ya bagli yani isbank ile iliskimi tamamen koparamam...

Syg,
    sn. dudu bu şubenin insiyatifinde, benim maaş iş bankasına yatıyordu, eft, hesap işletim vb. hiç para alınmıyordu, anlaşma bitince başka bankaya geçti çalıştığım yer, isbank müşterileri kaybetmemek için aynı avantajlara devam ediyor beş yıldır. siz de
    pazarlık etmeyi deneyebilirsiniz.

4. 10 FK ile satan için iyi bir işlem olmuş. Kamu bankalarını da bu metrik ile satsa iyi olur...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    sn. dudu bu şubenin insiyatifinde, benim maaş iş bankasına yatıyordu, eft, hesap işletim vb. hiç para alınmıyordu, anlaşma bitince başka bankaya geçti çalıştığım yer, isbank müşterileri kaybetmemek için aynı avantajlara devam ediyor beş yıldır. siz de
    pazarlık etmeyi deneyebilirsiniz.
    Yavas yavas sikistirmaya basladilar bile.
    Once ilk 3 eft'den sonrasi her ay ucretli demeye basladilar.
    Sonra da
    Maximiles kartlarindan aidat alacagiz dediler..
    Bi de maasi tasirsam neler olacagini dusunemiyorum bile.
    Bu arada ben ne yaptim?
    3 eft kuralina uydum.
    Maximiles kartimi iade edip normal bir maximum kart ve isler iyice sarpa sararsa diye worst case scenario olarak bir tane de aidatsiz kart talep ettim ve aldim.
    Ogsler kredi kartina bagli bu yuzden bir kredi kartim olmali diye dusunuyorum aidatli veya aidatsiz.
    Cogu banka artik ogs vermiyor sadece hgs veriyor ve ona pek isinamadim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    10 FK ile satan için iyi bir işlem olmuş. Kamu bankalarını da bu metrik ile satsa iyi olur...
    https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...mpression=true
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. arjantinde şenlik var,

USD/ARS +28,74%

8. 33

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 454/992 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz