Originally Posted by boschyatirim Deutchebank hissesi versek yerine uyarmi. I ih SAP kullaniyorlarmis Kendi yazilimlari Acik olabilir Guvenemem 😃😃😃
Originally Posted by myfinans YKS değil YMS bozulursa tamirini de ben yapıyorum, en nihayet 10 kuruşluk contası bozulur, Sapı elde kalıyor kartuş kopuyor . Eca lar hep elde kaldı şapları . Artema daha sağlam ama . Karaköy’den kartuş aldım 15 tl ye oldu bitti . Yedek dursun diye Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Webster Bak millete boyle diyorsun ama yatirim tavsiyesi almak icin evime kadar gelmek istiyorsun neden bu ısrar anlamıyorum
Originally Posted by aydinc zamanlama önemli dolarda.. altın bakın..fon bakın.. Betondan uzak durun..illa batıracaksınız gidin yiyin o parayyı Aydinim Merti batirdin Mesaj atmis cocuk Diyor aydin ustadi dinledim battim Acil ev alacagim daha da senin dediginden cikmam agabey demis...
Originally Posted by aydinc neden bu ısrar anlamıyorum Sen israr ediyorsun kardesim Gelme diyorum gelecegim diyorsun 😃😃
Originally Posted by Pscyokinesis Sapı elde kalıyor kartuş kopuyor . Eca lar hep elde kaldı şapları . Artema daha sağlam ama . Karaköy’den kartuş aldım 15 tl ye oldu bitti . Yedek dursun diye Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Bu bankaci boyle Hep en pahallisini alir En pahallisina gider Eee bankaci Hem de mudur
Originally Posted by Webster Sen israr ediyorsun kardesim Gelme diyorum gelecegim diyorsun neden gelmeyim ?
Originally Posted by aydinc neden gelmeyim ? Asil soru su Neden gelesin Sakamisin kardesim sen 😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri