Bizde sonradan öğrendik üstadım. Bir kere alın bir daha almayın daha ucuza geliyor inanın ilk çamaşır makinesini aldım bir buçuk sene deterjan parası vermedim mesela. Yanında 1 senelik deterjan diye verdi 1.5 sene hediye deterjanını kullandım
1 senelik deterjanı nerede depoladınız baya yer kaplar
Bizde sonradan öğrendik üstadım. Bir kere alın bir daha almayın daha ucuza geliyor inanın ilk çamaşır makinesini aldım bir buçuk sene deterjan parası vermedim mesela. Yanında 1 senelik deterjan diye verdi 1.5 sene hediye deterjanını kullandım
gerçekten mi y,m,ş valla nerde ne marka kim satıyor? deterjanları marketten mi aldınız yoksa firma mı gönderdi 1.5 yıl boyunca
Her parça için mi bu markayı kullanıyorsunuz hocam? Özellikle önerdiğiniz bir makinesi var mıdır? Elimdeki arçelikler ömrünü tamamlayınca bir değerlendireceğim ben de.
Çamaşır makinesini öneririm. Kurutma ve elektirikli süpürgesinide kullanıyorum memnunum. Buzdolabı yok zaten o yüzden farklı bir marka tercih ettim ondanda memmunum Klimada da iki farklı marka tercihim oldu
gerçekten mi y,m,ş valla nerde ne marka kim satıyor? deterjanları marketten mi aldınız yoksa firma mı gönderdi 1.5 yıl boyunca
Firma kendi markasıyla gönderiyor Almak isterseniz de satıyor zaten. 1 ve 2 numara sadece siz yerleştiriyorsunuz yerlerine makine kendisi ayarlıyor ne kadar gerektiğini
Yer İmleri