Originally Posted by myfinans Aklýma gelmiyor da deðil ama dur hele diyorum Bir ay geçti zaten geriye kaldý 2 ay sabredin biraz
Ustadlar Gpg ne yapmis Tcd icin umarim beni trollemiyorsunuzdur
Originally Posted by Webster Ustadlar Gpg ne yapmis Tcd icin umarim beni trollemiyorsunuzdur TCD þimdiki faizlerle 1.5 aylýk faiz kazancý elde etmiþ 3 günde üstad. GPG bugün yaklaþýk 5 günlük faiz kazancý elde etti.
Originally Posted by sadecegrafik Banka ayarlarýna göre deðiþir. Bunu ayarlayabilirsin. Boþta kalan parana ne olacaðýný sen belirliyorsun. Internet bankacýlýðý ayarlarýnda vardýr. Ýþbankasýnda bu ayar varsa da ben bulamadým. Cuma günü GPG alýþ vermiþtim, %8 ile repo yapmýþ
Originally Posted by Kartal Ýþbankasýnda bu ayar varsa da ben bulamadým. Cuma günü GPG alýþ vermiþtim, %8 ile repo yapmýþ aynı gün almaz 1 gün alış valörü var, öğleden sonra aldıysanız 2 gün valör olmuştur, alana kadar da repoda tutuyordur diye düşünüyorum
Originally Posted by Kartal Ýþbankasýnda bu ayar varsa da ben bulamadým. Cuma günü GPG alýþ vermiþtim, %8 ile repo yapmýþ Cuma günü emir vermeniz bir taraftan kötü bir taraftan iyi olmuþ. Repo farkýný GPG bugün telafi etmiþ.
Originally Posted by admustafa Cuma günü emir vermeniz bir taraftan kötü bir taraftan iyi olmuþ. Repo farkýný GPG bugün telafi etmiþ. Size gpg mi tcd mi diye sordum cvp vermediniz Sizin yuzunuzden vk da kaldim zarar ettim sayin bankaci
Originally Posted by admustafa Cuma günü emir vermeniz bir taraftan kötü bir taraftan iyi olmuþ. Repo farkýný GPG bugün telafi etmiþ. Bugünlük düþüþe sevindim evet
Forum Rules
Yer Ýmleri