Sayın umutabi sertifika babamın malı değil. Keşke öyle olsaydı o zaman herhalde sizi hiç tanımamış olurdum. Benim burada elestirdigim ve karşıt durdugum şey sizin ve bir takim muadillerinizin konuyla ilgili çok bir bilgi sahibi olmadan sallamaniz. Ben 34.5 ortalama ile topladiklarimi 42.5tan sattım. Şimdi 38den beri topluyorum ve fiyatı geldiğinde satacagim çünkü ben ticaretime bakarim. Ancak sizler ideolojik saplantilarla ne anlattiginiz bile belli olmadan boş konuşmak ile mesgulsunuz sadece. Ben gittim insaati da gördüm bölgeyi de inceledim fiyatlarına da baktim. Şu an resmen kelepir fiyata satiliyor. Peki siz ne yaptiniz. İnşaata, konuya dair ne biliyorsunuz neyi arastirdiniz. Bilgisayar başında oturmak dışında elinizde ne var şu an. Söyleyin somut şekilde konuşalım kim kimin cevabını veremiyor bakalim.
Size boş lakırdı dışında birşey anlatayimda konu hakkında bari sağda solda onu anlatın da insanlar ciddiye alsın.
Bu sertifika ilk arz edilirken 42.5 fiyattan 1 milyon lot emeklilik fonlarina verildi. Bunca yıl sonra Şimdi bugün aynı fonlar 40.5 fiyattan 750 bin lot satti ve hala satmaya devam ediyor. Ve bu satışlara ciddi alıcı geliyor ve alıcı belki de proje sahipleri Yani emeklilik fonları bu projeyi bedava faizsiz fonladigi yetmezmiş gibi yüzde 5 iskonto yaptı yüzde 40 faiz alması gerekirken. Şimdi burada artık bu proje bitmeyecek safsatalarini bir kenara bırakarak bu konuda ne söylemek istediğimi daha iyi anladığınızı umuyorum çünkü daha açık konuşmak istemiyorum.
SaygilarimlaRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri