Vay be yılların printasi. Ne hallere düşmüş. Sene ya 1999 ya da 2000. Teb yatırımda bir müşterim zorla bana da aldırdı bu hisseyi. Deprem sonrası 20.000 TL fiyattan aldım. Aynı gün dayıma da almasını söyledim. Sonra müşterimin beklediği %2400 bedelsiz bölünme haberi açıklandı. Hisseyi birkaç ay içinde 90.000 TL'ye satmıştım. 2-3 ay sonra dayım aradı, bu hisseleri daha ne kadar tutucaz dedi. O an unutkanligim sayesinde dayima bir servet kazandırdığımi anladım. Hemen satıyoruz dayı dedim ve printasi 235.000 TL fiyatla sattık. Hisse kademeleri 2.500 TL idi ve biz sattıktan sonra yanılmıyorsam 270.000'e kadar da çıkmıştı. Ikinci el tempra parası yatırdığı printasta parayı 10'a katlayan dayım 2 ay sonra izmir'de 3+1 daire aldı ve benim tüm düğün masraflarımı yaptı. Gebze'de fabrikanın önünden her geçişimde düğünümü yapan firma diye o binaya sempatiyle bakardım. Ama maalesef gel gör ki bu kağıt belki de birçok kişinin daha sonra yuvasını yıktı. Umarım bu ve benzeri hisselerdeki küçük yatırımcılar bir şekilde zararlarını çıkartabilirler.
SM-C7000 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri