Anladım yine doluluk oranı artmış bu durumda OKT'de. Burada sn jmk'nin verdigi linkte %87 diyordu. Belki ondan bile yüksektir şimdi.
Tcd kac
Madem soylemeyecektiniz ne diye soktunuz🤔🤔🤔🤔
Sadece 23.75 net degil + enflayina endeksli + 4 puan risk primi .yani asrin firsatiydi.ben paramin yarisiyla girdim buyuk ustat chucky nin ziorlamasiyla..23.75 arti enf 4 dendigi zaman gercek enf.vs masallari okundu..al simdi 16 net bile yok .hele duz mevduatlar brut 17 lerde.bazen hukumetin ve bankalarin sunduklari firsati kacirmamak lazim.ama bu durumlarda belli bir kesimde -yokya vardir bir alicengiz - nidalari atiliyor ...6 ay oncede devlet yuzde 4 dolar faizli tahvil cikardi .millet ooo bedavaya dolar toplayacak pışık dendi.burgan 4.5 veriyor neden 4 ten dolarimizi verelim dediler .simdi ise usd faizi malum en fazla 3 .buyuk bankalarda 2
60 2.75 civarlarinda .ama bu forumdan bi haber memet amca gommustir yuzde 4 ten 300 bin dolari ..bu 23.75 zamanlarinda mt nin yalancisiyim ki neden atsin adamin biri 16 milyon baglamis .e seneye 4 te birini alacak parasinin .
Yer İmleri