Originally Posted by
Dudu
Ben de son yillarda ayni ikilemde kalmistim..
Muhasebecim en yuksekten yatiralim maasin yuksek olsun dedi, ben de bu dovlet bana sadece bir kac sene yuksek maas verir sonra populist eylemlerle dusuk maaslilara daha yuksek zam yaparak aradaki farki kapatir dedim ve en dusukten odemeye devam ettim.
Pisman da degilim acikcasi.
Syg,
ben de genel sağlık sigortasından faydalanıp devlete bağ-kur'dan prim ödemek yerine bireysel emeklliği arttırmak ve kendi birkimimle devam etmeyi düşünüyorum... araştırdığıma göre tavandan yatırılan prim 6300 lerde tavandan alınan maaş ise 5300lerde idi öyle olunca böyle bir karar aldım şimdilik..... sayın dudunun öngörüsü de kesinlikle doğru bence özellikle son dönemde devlet hep en alt gelir grubunu korumaya , ortadakileri de en alta çekmeye yarayan kararlar aldı... bu anlayışın değişeceğini de zannetmiyorum....
bakalım o gün gelince hiç bu hesaplara gerek kalmaz inşallah .... iyi akşamlar dilerim 
bu arada ben de sayın cautionary'nin öngörüsüyle havayolu sektörüne bakmaya başladım ve net kar marjı daha yüksek görüldüğünden, karlılığı da artarak devam ettiğinden nişanlıma cüzi miktarda tavhl aldırdım... çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu.. eyorlamam bu kadar
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri