Originally Posted by admustafa Var var artýyor TCD yatýrýmcýsý Pazartesi sembolik bir alým yapacaðým bende pazartesi alým için 3 adet fon ismi söylermisiniz,incelemeye alayým.
Originally Posted by Webster Ben bunda cok durmam duracak olsam actiririm Dus seti parasi ciksin yeter😃 O zaman yarýn portal MKK'ya girin portföy kýsmýna girip oradan fiyat güncel mi kontrol edin geçen hafta GPG fiyatý günceldi
Originally Posted by Webster Korkunuz nedir ustad Farzedin yuzde 200 eksi yazdi. 50k da 230 tl yapar... Üstad korkuyla ne alakasý var baþka planlarým var kaybetmekten korksak hisse senedi almayýz
Originally Posted by ozbek pazartesi alým için 3 adet fon ismi söylermisiniz,incelemeye alayým. Ne tür bir fon düþünüyorsunuz sn.ozbek. Þu an popüler olan 3 fon YFV, GPG ve TCD
Originally Posted by Webster Ustad cidden iki gun tatil Nasil ogrenecegiz bu tcd yi. Spk haftasonu guncellermiki yarin sabah baksak Tacirlerde hesabým var. Akþam açýklarsa bakar yazarým buraya.
Originally Posted by Sulo Tacirlerde hesabým var. Akþam açýklarsa bakar yazarým buraya. Ula suloooooo helalin var aslan
TCD çok güzel getirecek, endeks çýldýrdý. Ayný þeyi GPG için soyleyemiyorum çünkü çok muhafazakar bir fon
Originally Posted by Blackhawk48 TCD çok güzel getirecek, endeks çýldýrdý. Ayný þeyi GPG için soyleyemiyorum çünkü çok muhafazakar bir fon Muhafazakar derken ustad?? Dincimi
Forum Rules
Yer Ýmleri