Originally Posted by myfinans Yok servis bizden. WİFİ'de var. Butik cafe olduk o zaman
Originally Posted by myfinans TCD, GPG zenginlerini cafede harcama yapmaya davet ediyorum. Parayı götürünce lüx cafelere kaçmak var mı? Latte yapmasını da biliriz icabında Ustad siz soylediniz tcd yi biz girdik Sizin girmemis olmaniza cidden uzuldum... Buyurun birlikte zengin olalim Yine arkadan bakmayin Originally Posted by admustafa TCD zengini hafta sonu duş seti alacak Sadece dus seti olsa neyse 10k gidecek yarin... Originally Posted by jmk99 Webster üstadın arkasında biz varız müdür. Bilesin... Canigi yirin...
Originally Posted by admustafa Butik cafe olduk o zaman Yeni zenginlere de hitap ediyoruz napalım. OKT, PPF sahiplerine de dipte bir masa veririz ayıp olmasın.
Originally Posted by myfinans Yok servis bizden. WİFİ'de var. Ustad yanlis anlamayinda Ucuz oteller boyle diyor Ucretsiz aktivitelerinin arasina wifi yaziyorlar 😃😃😃😃
Originally Posted by myfinans Yeni zenginlere de hitap ediyoruz napalım. OKT, PPF sahiplerine de dipte bir masa veririz ayıp olmasın. Ben napacam yaw Portfoyun yarisi hala ppf de 😃😃
Originally Posted by Webster Ustad siz soylediniz tcd yi biz girdik Sizin girmemis olmaniza cidden uzuldum... Buyurun birlikte zengin olalim Yine arkadan bakmayin Gireceğiz gireceğiz de çerezliklerle olmaz az daha vakti var
Originally Posted by Webster Ustad yanlis anlamayinda Ucuz oteller boyle diyor Ucretsiz aktivitelerinin arasina wifi yaziyorlar Bizdeki gerçek WİFİ uçuyor valla. Originally Posted by Webster Ben napacam yaw Portfoyun yarisi hala ppf de Siz zenginler sınıfındasınız artık geri dönüş yok.Latteyi içiririz
Originally Posted by myfinans Gireceğiz gireceğiz de çerezliklerle olmaz az daha vakti var Nzoru boz ustad Mk 20ler nedir yaw Biz 50 lerde bira 100 lerde sarap 250 lerde sampanya 500 ustu viski aciyoruz Biri cikip sampanya viskiden pahalli demesin Icki fiyatlarindan haberim var bendeki viski milyon degerinde😃😃😃😃😃 😃
Forum Rules
Yer İmleri