Sayfa 108/495 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 857 - 864 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. Şirkete %98 den evvel 20.12 den pay alma kararı verenler suçludur..söylediniz mi bunu..yok.. o halde birilerine hizmet ediyorsunuz..
    Biz bunu biliyorduk demek bizde bu gaspın içindeyiz demektir

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Şirkete %98 den evvel 20.12 den pay alma kararı verenler suçludur..söylediniz mi bunu..yok.. o halde birilerine hizmet ediyorsunuz..
    Biz bunu biliyorduk demek bizde bu gaspın içindeyiz demektir
    Söyledim yazdım kaç sefer yazdım hem de, bak altta oku...ben senle artık muhatap olmuyorum ...bir özür dile be adam yanıldım de

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    SPK kendi tebliği ile çelişmemesi lazım ya tebliği değiştirecek ya da kabul edecek...
    Borsaya kote şirketlerde 30 günlük ortalama nedir yahu? Adil olan değerleme raporu + 5 yıl 1 yıl 6 ay 1 ay hangisi yüksekse o!
    Adil olan budur. 30 gün neyi ifade edebilir
    Bu tebliğ borsadan ayrılma tebliği ilk çıktığında başvuru yapan şirketler 7-8 ay bekledi cevabı, SPK baktı bu böyle olmaz sonrasında tebliği değiştirdi ve yeni tebliğe göre yapıldı başvurular.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Arkadaşlar bu gaspa yeterince sesimiz çıkmadı malesef lütfen başta SPK BIST ve cimer olarak en şiddetli bir biçimde bu gaspa hırsızlığa tepkimizi gösterelim

http://www.spk.gov.tr/Sayfa/Index/4

https://www.cimer.gov.tr/

https://www.borsaistanbul.com/kurums...iletisim-formu

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teb 30 bine çıkardı alışı .
    Yazık gunah millet gaspettiriliyor
    Bu düzenin taa bu işleme onay veren kişilerin iki yakası bir araya gelmesin
    Yazık yahu millet soyuluyor buna isyan edin tepkimizi kurumlara yazın her gün yazın Allah tan bulum bennim çoluk çocuğumun hakkini yediiniz diye yazın
    Teb yatirimciiya çökmüş

Devlet kurumu bana mail atiyor hissenin 20 .12 den ver yada borsa dışında ortak ol der gibi şirketin yazısını bana devlet kurumu atıyor
    Yazıklar olsun sizin adaletinizin hukunuzun sahsinizin ta

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Sadece adil olsun diyorsun..tabiki adil olacak onun yanında gasp var..mevzuat var.. tebliğ ne diyor; fiyatta baskı olduğu anlaşılırsa 5 kriter devreye girer diyor..yazdın mı bunu..biz sanıyoruz ki soyulacaz ama az soyulacaz.. adamlar işbirliği halinde gasp etti..benim suçum diğer tüm kurumların bunlara göz yummayacağına inanmak..siz kurumlara da inanmamışsınız, niyetiniz temiz ise tebrik ederim o halde..
     Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Söyledim yazdım kaç sefer yazdım hem de, bak altta oku...ben senle artık muhatap olmuyorum ...bir özür dile be adam yanıldım de

6. Ama kurumlara inanmamak şüphe doğuruyor.. nerden biliyordunuz o halde devletin en yüksek kurumlarının buna göz yumacağına.. tebliğ derki fiyatta baskı olduğu anlaşılırsa 30 günün ağırlıklı ortalaması iptal..hanii..baskının Allahı var burda..10 yılın dibinden ayrıldığını bilmiyor mu kurumlar..5 kez dilekçe yazdım..çoğu yazmıştır.. neden önlem alınmıyor..çünkü bağlamış yukardan..

7. Ben burda bunlara onay verenlere bişey söylesem ceza alsam arkamdan sattı kaçtı derler..ama sabır edek bakalım..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Ben 32-36 dan satmamışım ne tebliği ne 23 ü..%98 meselesini de geçtim artık.. 100 tl den aşağı dışardan mal alamaz benden..borsa dışında zorla kimse çıkaramaz..
    Sana nasiln gulsem bilmiyorum.bence sen 1000 tl den asaga satma ha ha ha

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 108/495 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •