Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Tıpkı PKK/hdp, PKK/hpg, PKK/hbim, PKK/tak gibi Türk ulusunun karşısında Kürt milliyetçilerinin yanında olan PKK alt kuruluşları;
    PKK/disk, PKK/kesk, PKK/ttb, PKk/tmmob... https://dokuz8haber.net/gundem/disk-...-milyonlardir/
    TBB nerede ...kepçe kulak son günlerde dümeni saraya kırdı diye yok herhalde..

sivil toplum kuruluşlarını meslek odalarını surf muhalifler diye bu bebek katilleri ile aynı kefeye koymak insafa sığmaz..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

*tüik: Ekonomik güven endeksi ağustos'ta 87,1 (önceki ,)

*tüik: Istihdam endeksi 2.çeyrekte dönemsel -%6,1 (önceki -%2,1), yıllık %, (önceki -%8,6)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb: Resmi rezerv varlıkları temmuz'da 99,4 milyar dolar (önceki 96,3mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tcmb: Döviz varlıkları temmuz'da 74,4 milyar dolar (önceki 72,0mlr)

5.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    TBB nerede ...kepçe kulak son günlerde dümeni saraya kırdı diye yok herhalde..
    O bağlantıda değil TBB'yi babamın oğlunu da Kürtçülere destek olurken görsem listeye eklerdim,
    Türk halkını katleden düşmanımıza destek olanlar için en ufak acıma göster(e)mem..
    Meclisde PKK/hdp dışında partileri destekleyen oy veren Türk yurttaşlarını da düşmanca eleştirmiyorum, "Hepimiz aynı gemideyiz ama sizin partilerin patronları sizin aleyhinize yanlış işler yapıyor.." diye uyararak eleştiriyorum..

Rusya ve türkiye, rusya yapımı su-35 ve su-57 uçaklarının türkiye'ye teslimatını görüşüyor -ria/rus yetkili

ŞÖYLE BİR ŞEYLER CIZIKTIRDIM ...

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 77/1001 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •