*tüik: Ekonomik güven endeksi aðustos'ta 87,1 (önceki ,)
*tüik: Istihdam endeksi 2.çeyrekte dönemsel -%6,1 (önceki -%2,1), yýllýk %, (önceki -%8,6)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb: Resmi rezerv varlýklarý temmuz'da 99,4 milyar dolar (önceki 96,3mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tcmb: Döviz varlýklarý temmuz'da 74,4 milyar dolar (önceki 72,0mlr)
O baðlantýda deðil TBB'yi babamýn oðlunu da Kürtçülere destek olurken görsem listeye eklerdim,
Türk halkýný katleden düþmanýmýza destek olanlar için en ufak acýma göster(e)mem..
Meclisde PKK/hdp dýþýnda partileri destekleyen oy veren Türk yurttaþlarýný da düþmanca eleþtirmiyorum, "Hepimiz ayný gemideyiz ama sizin partilerin patronlarý sizin aleyhinize yanlýþ iþler yapýyor.." diye uyararak eleþtiriyorum..
Rusya ve türkiye, rusya yapýmý su-35 ve su-57 uçaklarýnýn türkiye'ye teslimatýný görüþüyor -ria/rus yetkili
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri