Sayfa 948/1001 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Sermayeleri güvenilir. Hatta en güvenilirler arasında. O açıdan batakçılık olmaz ama bir sabah ansızın %7-%10 fiyat düşüşü olur mu diye korkuyorum. Hocanın kazan hikayesi gibi
    Bir sabah yuzde 7 dusus hic olmamiski???

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    -%700 zamanlar olmuş zaten, bende ondan Nzor bozamıyorum eldeki bulgurdan olmayalım diye.
    Degil sayin newstr sizin dediginiz mk karsiligi dususki bu normal
    Sulonun dedigi gibi yuzde 7 ila 10 arasi fiyat dususu yaklasik 2500 ile 3000 arasi mk dususu anlamina gelirki gecmisinde olmamis

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Savulun Webster üstad geliyor.
    Jmk ustad senide bekleriz aldinizmi tcd??

4.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Borsa hakkında hiç bilgim yokta, bir sorum olacaktı: bu hisselerdeki işlem hacmini ve alımları kimin yaptığını görebileceğimiz bir yer var mı?
    Şimdi baktım bir kaç hisseye bizim tacirler satış yapmış

5. Bende giriş yaptım 250k kadar, hayırlısı olsun. Bu konuda bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim...

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aynı işlemi bankanın KMH hesabıyla yapmak isterseniz nakit bloke istediği için emri verdiğiniz anda hesabınız eksiye düşecektir. Bunun içinde 1 günlük KMH faizi ödemek zorunda kalacaksınız. Bankasına göre %4, %8, %12 gibi oranlarla günlük repo ile nemalandırma kısmına girmiyorum bile.
    Diyelim ki Perşembe günü 13:00'den önce T+1 valörlü bir fon aldınız ve karşılığında hisse sattınız. Hisse satışından gelen para Pazartesi hesabınıza yatacak. Sonuçta 4 gün boyunca aracı kurumun parasını kullandınız. Değişen denir onu anlamıyorum. Çok hatırlı müşteri ya da aracı kurum sahibi & çalışanıysanız da sizden kesinti yapmıyorlarsa onu bilemem. Benden yapıyorlar.

7. Benim anladığım takaslardan bunlar seans kapanmadan elden çıkarıyor bazı kağıtları oradan gelen parayı Türev yada başka bir şeye yatırıyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Diyelim ki Perşembe günü 13:00'den önce T+1 valörlü bir fon aldınız ve karşılığında hisse sattınız. Hisse satışından gelen para Pazartesi hesabınıza yatacak. Sonuçta 4 gün boyunca aracı kurumun parasını kullandınız. Değişen denir onu anlamıyorum. Çok hatırlı müşteri ya da aracı kurum sahibi & çalışanıysanız da sizden kesinti yapmıyorlarsa onu bilemem. Benden yapıyorlar.
    Verdiğim örnek takası aynı gün gerçekleşen iki adet T+1 fon içindi. Hisse takasından gelecek nakitle işlem için fon valörünün T+2 olması gerekir veya elinizde valörsüz bir fonlar varsa takasın gerçekleşeceği gün herhangi bir tanesine satış vermeniz yeterli.

Sayfa 948/1001 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •