Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Yapı Kredi bu gibi durumda kullanılabilir bakiye üzerinden alım yapıyor. 1 adet fondan daha dusuk bakiye varsa emir iptal oluyor haliyle. Yüksek marj saçma bence.
    Sulo sen demiştin galiba ykb de ücret yok diye mkk kesiyorlar ondan çıktım oradan, garanti hiç ücret almıyor en azından.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Marj koymadan nasıl alacak bugün hesapta 1 lira var diyelim fon 1 lira emri girdiniz yarın fon 1,10 oldu hesapta para eksik nasıl alacak?
    adet olarak emir giriş anında görünen adetten daha az almış olursunuz
    yanlış yorumlamıyorsam tabi

örnek:
    27/08/2019 15.031 PAY TCD FON ALIŞ TALEBİ İÇİN OTOMATİK NEMA FON ALIŞ
    28/08/2019 14.923 PAY TCD FON ALIŞ

3.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    ppfler 17lere indi bile.

eylül faiz indiirmi sonrası 15
    ekim 13..

yıl sonu tek hane

sonra niye kur şoku yaşadık
    Ozaman altin fonlarida iyi getirmeye devam ettirir. Zaten baktim aylikta TCD ile yarisiyor

4.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Sn. yuji Garanti de şuan tcd alış satış 1,376494 gözüküyor. Finansbank ta fiyat nedir?
    1,376494 görünüyor

5.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    sonuç olarak boş da bırakmıyorlar mutlaka değerlendiriyorlar yani..
    Nemalandırmayı %4 oranla repodan yapan banka da var. İşlem yapmadan önce öğrenmeniz yararlı olur sizin için.

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sulo sen demiştin galiba ykb de ücret yok diye mkk kesiyorlar ondan çıktım oradan, garanti hiç ücret almıyor en azından.
    Benden şu ana kadar 1 kere ekstre gönderim parası kesti, o da şubenin işgüzarlığı adrese ekstre göndertmiş. Onun dışında para kesmedi ya da kesemedi hesapta yakalayamadığı için. Ben eskiden NUVOlu idim sonra kendileri normal hesaba cevirdiler belki ondan olabilir, cünkü havale ve eftye de para almıyor benden. Sizden ne kadar ücret aldı ve açıklamada ne yazıyordu; ona göre arayıp sorayım ben de kesecek misiniz diye

7.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Benden şu ana kadar 1 kere ekstre gönderim parası kesti, o da şubenin işgüzarlığı adrese ekstre göndertmiş. Onun dışında para kesmedi ya da kesemedi hesapta yakalayamadığı için. Ben eskiden NUVOlu idim sonra kendileri normal hesaba cevirdiler belki ondan olabilir, cünkü havale ve eftye de para almıyor benden. Sizden ne kadar ücret aldı ve açıklamada ne yazıyordu; ona göre arayıp sorayım ben de kesecek misiniz diye
    Bende eski nuvoluyum eft havale ücretsiz, hesapta para yakaladımı kesiyor
    Merkezi kayıt kuruluşu sermaye piyasası hizmet ücreti

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Tabiki ama bazı bankalar çok komik oralara repo yapıyormuş söyleyenler vardı.
    Valörlü fon için iyiler vakıf, garanti, alternatif
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Nemalandırmayı %4 oranla repodan yapan banka da var. İşlem yapmadan önce öğrenmeniz yararlı olur sizin için.
    Teşekkürler
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •