Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2798 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhabalar, Erhan'ın düşüncelerinden ise Matadorun düşünceleri benim anlayışıma daha yakın gözüküyor. Makul ve istikrarlı bir yıllık kazancı kaldıraç ile yükseltmek daha doğru olur diye inanıyorum. Çok kötü bir sisteminiz yoksa, seans ortasında mudahale etmezseniz makul kazançlar yakalanabilir. Küçük zararları küçük kazançlar sıfırlayacaktır, size de güzel trendlerin yüksek kazançları kalacaktır. En azından benim geçmişe yönelik testlerimde böyle bir sonuç çıkıyor. Ayrıca, trade psikolojisi ayrı bir konu. Robot kullanmanın en güzel tarafı bu, trade psikolojiyle baş etmek zorunda kalmıyorsunuz. Yeni bir sistemci olarak düşüncelerim bunlar, zamanla muhakkak sizlerden çok yeni şeyler öğreneceğim.

2.  Alıntı Originally Posted by HALİL KALKAN Yazıyı Oku
    Ayrıca, trade psikolojisi ayrı bir konu. Robot kullanmanın en güzel tarafı bu, trade psikolojiyle baş etmek zorunda kalmıyorsunuz.
    Keşke dediğiniz gibi olsa yeni olduğunuz için sistemcilik işide ciddi piskoloji istiyebiliyor, piyasaya bi haber düşüyor, yok savaş çıkıcak yok ambargo uygulanacak bi an panikliyorsunuz bi bakıyorsun sistem al vermiş ya diyorsun malmı bu sistem şu durumda al verilirmi, sistemi kapatıp düşüşe geçiyorsun, bi bakıyorsun tek barla 2-3 bin puan piyasa yukarı alınmış, ha döner ha iner diyene kadar kaşla göz arasında ralli oluyor terse kalıyorsun, genelde ralliler böyle geliyor en kötü zamanlarda geliyor yada durum tam tersi çöküşler piyasanın en güzel haberler geldiğinde oluyor, işte sisteme bağlı kalmak burda önemli, sağlam piskoloji olacak yada faize koymuş gibi sisteme habere yorumlara bakmıycaksın bırakacaksın kendi halletsin.
    Bir diğer konuda max dd olayı bazen sistemlerin kötü zamanları oluyor, günlerce haftalarca zarar yazmaya devam ediyor yeri geliyor aylarca yatay takılıyor , 10-15 bin puan zarar ediyorsun, kayma komisyon derken 20 binleri bulduğu zamanlar olabiliyor, işte irade burda devreye giriyor, yeter artık nereye kadar devam edecek zararlarım yeter dediğinde sistemi devre dışı bırakıyorsun sonra bi bakıyorsun, sistemler karda uçmuş gitmiş, tekrar sisteme girsen bi dert girmesen bi dert.
    Benim batışlarımdan biride böyle oldu sistem tarihi zarar yazdı - 15 binleri gördü yeter dedim sistemden çıkıp başka sisteme geçtim buseferde o sistemin en zararlı zamanına denk gelince sermayeyi baya erittik sistem değiştirmesem diğer sistem zararımı kurtaracaktı ama işte o anlık piskoloji herşeyi mahvediyor.
    O yüzden sistemciysen senin de robot gibi olman gerekir, haber, yorum, dünya gündemi, sistemin zarar yazması, aylarca yatay takılması hiçbirşeyi takmaman sisteme bağlı kalman gerekir, asıl soru bu böyle durumlarda halen devam edebilecekmisin?
    Kaldıracı iyi ayarla 4/1 veya daha altı olsun.
    Sisteminizede her zaman sadık kalın,ozaman sisteminiz işe yarar ve yapması gerekeni yapabilir.

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •