Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    şu yukardak yazı beni anlatıyor yani uzun vade tek eşlidir, trader her çiöekten bal alan gibiymiş yani özetle ben
    Sen kafaya koymussun
    Ok yaydan cikmis
    Umarim cocuk yoktur ortada 😃😃😃
    Yakalanirsan ona yazik olur

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sen kafaya koymussun
    Ok yaydan cikmis
    Umarim cocuk yoktur ortada ������
    Yakalanirsan ona yazik olur
    Ya git bir Ukrayna yap diyecem eaw arkadaşımıza olmayacak...
    Ben olsam hesabı kapatır.
    Ukrayna yapardım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Ya git bir Ukrayna yap diyecem olmayacak...
    Ukrayna yapardım.
    Emmi bana niye diyorsun
    Alintiyi karistirdin sanirim
    Ben yerde yatmaktan memnunum emmiii

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Ya git bir Ukrayna yap diyecem olmayacak...
    Ukrayna yapardım.
    😃Üstad çok ta kendim hakkım da bilgi vermiş olmak istemezdim ama ist-laleli de esnaflık yapmışlığım var😃
    O çiçektende bal aldık yani😀😀😀

O kadar ip ucu verdim kimliğim belli olacak webster hocam ankara da kimse tanımaz diye geldik döküldük bütün geçmişi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi bana niye diyorsun
    Alintiyi karistirdin sanirim
    Ben yerde yatmaktan memnunum emmiii
    Eaw'ye diyom zaten.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılı Ağustos ayı Tüketici Fiyat Endeksi
    rakamlarını açıkladı:

TÜİK'in konuya ilişkin haber bülteni aşağıda bulunuyor:

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık %0,86 arttı

TÜFE'de (2003=100) 2019 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,86, bir önceki yılın Aralık ayına göre %7,35, bir önceki yılın aynı ayına göre %15,01 ve on iki aylık ortalamalara göre %19,62 artış gerçekleşti.

Aylık en yüksek artış %19,11 ile alkollü içecekler ve tütün grubunda oldu

Ana harcama grupları itibarıyla 2019 yılı Ağustos ayında endekste yer alan gruplardan, eğitimde %4,26, konutta %2,04, çeşitli mal ve hizmetlerde %0,89 ve lokanta ve otellerde %0,75 artış gerçekleşti.

Aylık en fazla düşüş gösteren grup %1,94 ile ulaştırma oldu

Ana harcama grupları itibarıyla 2019 yılı Ağustos ayında endekste yer alan gruplardan giyim ve ayakkabıda %1,10 ve gıda ve alkolsüz içeceklerde %0,77 düşüş gerçekleşti.

Yıllık en fazla artış %41,42 ile alkollü içecekler ve tütün grubunda gerçekleşti

TÜFE'de, bir önceki yılın aynı ayına göre çeşitli mal ve hizmetler %20,98, ev eşyası %20,13, lokanta ve oteller %18,52 ve eğitim %17,59 ile artışın yüksek olduğu diğer ana harcama gruplarıdır.

Özel kapsamlı TÜFE göstergesi (B) aylık %0,16 arttı

İşlenmemiş gıda ürünleri, enerji, alkollü içkiler ve tütün ile altın hariç TÜFE'de 2019 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,16, bir önceki yılın Aralık ayına göre %6,89, bir önceki yılın aynı ayına göre %15,05 ve on iki aylık ortalamalara göre %18,87 artış gerçekleşti.

Ağustos 2019'da endekste kapsanan 418 maddeden; 43 maddenin ortalama fiyatlarında değişim olmazken, 243 maddenin ortalama fiyatlarında artış, 132 maddenin ortalama fiyatlarında ise düşüş gerçekleşti.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılı Ağustos ayı Tüketici Fiyat Endeksi
    rakamlarını açıkladı:

TÜİK'in konuya ilişkin haber bülteni aşağıda bulunuyor:

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık %0,86 arttı

TÜFE'de (2003=100) 2019 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,86, bir önceki yılın Aralık ayına göre %7,35, bir önceki yılın aynı ayına göre %15,01 ve on iki aylık ortalamalara göre %19,62 artış gerçekleşti.

Aylık en yüksek artış %19,11 ile alkollü içecekler ve tütün grubunda oldu

Ana harcama grupları itibarıyla 2019 yılı Ağustos ayında endekste yer alan gruplardan, eğitimde %4,26, konutta %2,04, çeşitli mal ve hizmetlerde %0,89 ve lokanta ve otellerde %0,75 artış gerçekleşti.

Aylık en fazla düşüş gösteren grup %1,94 ile ulaştırma oldu

Ana harcama grupları itibarıyla 2019 yılı Ağustos ayında endekste yer alan gruplardan giyim ve ayakkabıda %1,10 ve gıda ve alkolsüz içeceklerde %0,77 düşüş gerçekleşti.

Yıllık en fazla artış %41,42 ile alkollü içecekler ve tütün grubunda gerçekleşti

TÜFE'de, bir önceki yılın aynı ayına göre çeşitli mal ve hizmetler %20,98, ev eşyası %20,13, lokanta ve oteller %18,52 ve eğitim %17,59 ile artışın yüksek olduğu diğer ana harcama gruplarıdır.

Özel kapsamlı TÜFE göstergesi (B) aylık %0,16 arttı

İşlenmemiş gıda ürünleri, enerji, alkollü içkiler ve tütün ile altın hariç TÜFE'de 2019 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,16, bir önceki yılın Aralık ayına göre %6,89, bir önceki yılın aynı ayına göre %15,05 ve on iki aylık ortalamalara göre %18,87 artış gerçekleşti.

Ağustos 2019'da endekste kapsanan 418 maddeden; 43 maddenin ortalama fiyatlarında değişim olmazken, 243 maddenin ortalama fiyatlarında artış, 132 maddenin ortalama fiyatlarında ise düşüş gerçekleşti.
    Ulaştırma düşmüş
    Yersen..

Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •