ICHIMOKU GÜNLÜK ÖZET
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Originally Posted by bjk coccinella ıchımoku günlük özet sızın ekledıklerınızı goremıyorum sayın bjk acaba sırf benmı yoksa bır sorunmu var tesekkurler
Originally Posted by acdc sızın ekledıklerınızı goremıyorum sayın bjk acaba sırf benmı yoksa bır sorunmu var tesekkurler Bilmiyorum bende görünüyor. Ama hızlı resime tekrar yükleyeyim birde alternatif yükleyeyim bir bakın.
RESİM YÜKLE SİTESİ HIZLI RESİM SİTESİ Şimdi görebiliyor musunuz?
Originally Posted by BJK Coccinella ICHIMOKU TEKNİK ANALİZ KRİTERLERİ ICHIMOKU GÜNLÜK OZGYO nihayet tepki vermiş 1,05 görmüş %10'un üstünde...
Originally Posted by BJK Coccinella GÜNLÜK VE HAFTALIK ICHIMOKU ÖZETLERİ (MAVİ RENK GÖRSEL ANALİZ TERCİHİDİR.) HAFTALIK ATEKS'te tünelin ucunda müthiş bir ışık var, saçılıyor, saçılıyor...
Originally Posted by BJK Coccinella RESİM YÜKLE SİTESİ HIZLI RESİM SİTESİ Şimdi görebiliyor musunuz? cok guzel tesekkurler
ICHIMOKU TEKNİK ANALİZ KRİTERLERİ ICHIMOKU 60 DK. ICHIMOKU SEANSLIK ICHIMOKU GÜNLÜK PANORAMA TEKNİK ANALİZ KRİTERLERİ PANORAMA 60 DK. PANORAMA SEANSLIK PANORAMA GÜNLÜK ICHIMOKU ÖZET GÜNLÜK
Forum Rules
Yer İmleri