Sayfa 911/999 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. Bir Cuma gecesi görevden alınan Sn.Murat ÇETİNKAYA nın başkanlığı dönemini sorgularsak, önce sorulması gereken soru hangisidir.?

1. Dolar uçtu gitti, faizleri neden yükseltmedin ? mi olurdu.

2. Damadı neden o mevkiye atadın ? sorusu mu.

Powel çıktı konuştu, ' kimse beni görevden alamaz ! '

Şimdi, bugün bile Sn.Çetinkaya çıksa konuşsa,hayatını söndürürler.

Önce kurumda yaptığı hırsızlık yolsuzluk lekesini boynuna takarlar.

Sonra yıldırım hızıyla çalışan hukuk adamı müebbetten yargılar.

Yalan mı ?

Para yönetmek ciddi iştir.

Hala bunlara güvenip, dolar dışında bir yatırım seçeneğini düşünüyorsan, sonuçlarına katlanırsın.

Yok bu hafta dolar şu olmuş, haftaya bu olurmuş konusu değil konu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu başlığın müdavimi dolar kuru inse de çıksa (bir kaç ağlak dışında) hemen aynı şeyleri söylemekte...

Yazdıkları da burada.

Tümüyle makro verilere dayalı analizler.

Dolar tercihinin özünde de bu makro gerçekler yatmakta.

Bunun dışında, özgürlüklerin ve güvenin yok edilmesi var.

Böyle bir altyapı ile bu ülkede yatırımlar artar, istihdam sorunu çözülür, katma değerli ihracat patlar, dolar ihtiyacımız azalır diyebiliyor muyuz?

Oysa bu başlıktakilerin muhalifleri anca kur düşünce ortalığa çıkmakta...

Anca kur anlık destekleyince cesaret bulmaktalar...

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde bir kez daha indirime giderek, faiz oranını maaş müşterileri için yüzde 1,45'e, diğer müşterileri için yüzde 1,55'e düşürdü.
    Beni de aradaılar biraz önce kredi kartında 1,89'la itelemeye çalışıyor kız, dedim ki benimle zaman kaybetme başkalarını ara, ıffss neden falan filan yüksek kardeşim salak mıyım ben o kadar yüksek oradan kredi kullanayım hem de ihtiyacım yokken, ing bile 1,45'den veriyor, kaç yıllık müşteriyim böyle saygısızlık görmedim

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çıkmayacak sevgili dostum..
    Kambiyo rejimi göze alındı
    Zaten REIS in aklında idi..
    Kaç kere bahsi geçti ama bir şekilde vazgeçirdiler

Global rüzgarlar eserse güzel güzel ne ala..
    Yoksa yol belli.

Dünyada tarih boyunca ben bir başka MB daha bilmiyorum 10 puan faiz indirip 20 puan gerisin geri çıkardığını 2 sene içinde..
    Ya ben bu kadar tükürdüğünü yalayan bir anlayış görmedim, onun için kesin konuşmamak gerekir, bu ülkede neler olabileceğine kimsenin hayalgücünün yetebileceğini sanmıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Beni de aradaılar biraz önce kredi kartında 1,89'la itelemeye çalışıyor kız, dedim ki benimle zaman kaybetme başkalarını ara, ıffss neden falan filan yüksek kardeşim salak mıyım ben o kadar yüksek oradan kredi kullanayım hem de ihtiyacım yokken, ing bile 1,45'den veriyor, kaç yıllık müşteriyim böyle saygısızlık görmedim
    1.89 x 12 = % 22,68

İyiymiş...

Madem paranız var, kıza, "ben sizin bankaya aynı şartlarla para vereyim" deseydiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir Cuma gecesi görevden alınan Sn.Murat ÇETİNKAYA nın başkanlığı dönemini sorgularsak, önce sorulması gereken soru hangisidir.?

1. Dolar uçtu gitti, faizleri neden yükseltmedin ? mi olurdu.

2. Damadı neden o mevkiye atadın ? sorusu mu.

Powel çıktı konuştu, ' kimse beni görevden alamaz ! '

Şimdi, bugün bile Sn.Çetinkaya çıksa konuşsa,hayatını söndürürler.

Önce kurumda yaptığı hırsızlık yolsuzluk lekesini boynuna takarlar.

Sonra yıldırım hızıyla çalışan hukuk adamı müebbetten yargılar.

Yalan mı ?

Para yönetmek ciddi iştir.

Hala bunlara güvenip, dolar dışında bir yatırım seçeneğini düşünüyorsan, sonuçlarına katlanırsın.

Yok bu hafta dolar şu olmuş, haftaya bu olurmuş konusu değil konu.
    Garanticiler parayı tl mevduata yatırırlar ama mevduat aslında garanti bir yatırım değildir, bu ülkede en garanti yatırım, dolar, toprak ve altındır gerisi hikaye, tl mevduatçılar paralarının tl olarak aynı kalıyor olmasını risksizlik olarak adlandırsa da tl her şeye karşı her an erime riski taşıdığı için tutunulabilecek en son daldır, mevduata yatırıyorsun bari paranı döviz mevduatı yap, dolarsa aynı dolar işte.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    1.89 x 12 = % 22,68

İyiymiş...

Madem paranız var, kıza, "ben sizin bankaya aynı şartlarla para vereyim" deseydiniz...
    Hayır bir de heyecanlı heyacanlı anlatıyor sanki verdiği oran çok cazipmiş gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz" ifadesi, uzun ya da en azından orta vadeli bir beklentiyi karşılayan bir ibare...

Bu beklentinin ve de başlığın adının sona ereceği, anlamsız kalacağı bir dönem gelebilir.

Buraya gelip, özelden yazmaya tevessül etmeden hisse tüyosunu bile açıktan almaya kalkan hadsiz tipler, uzun vadeli bir güven karşılığı elinde dolarlarına sahip çıkanları "emekli laklakçı tipler" olarak niteleyebiliyorlar.

Mesele başlıkla ilgili şeyler yazıp yazmamakta değil.

Mesele başlığa ve buradakilere muhalif tiplerin bu başlıkta yazma inadı...

Başlık dışı sohbet tamam da başlığa düşman tiplerin yazmasına itiraz etmeme kimi tiplerin "sen de başlık dışı yazıyorsun diğerlerine karışamazsın" argümanını kendi zekalarına uygun görmeleri...

Sayfa 911/999 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •