Sayfa 913/999 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Sizi arayan kişi kendisine verilen işini yapıyor fazla eleştirmeyelim.
    Siz mi aradınız ben eleştirmedim dedim ki benimle zaman kaybetme git başkasına sat parayı o ısrar etti, tatsızlaşmadan kapandı neyse, işini yapıyor saygı duyuyorum ama gereksiz ısrar sinirimi bozuyor.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burada zurnanın zırt dediği nokta şu: Kambiyo kontrolü veya sermaye akımlarının yavaşlatılması Türkiye için uzun süreli resesyon demek. Bir politikacı her şeyi göze alır ama uzun süreli resesyonu göze alamaz. Zira halkın desteğini alıp tekrar seçilebilmesi mümkün olmaz.
    O yuzden belkide 4 yil secim yok diyorlardir. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Hayır bir de heyecanlı heyacanlı anlatıyor sanki verdiği oran çok cazipmiş gibi.
    Beni ykb den aradilar. Kredi cekmeyi dusunurmusunuz dedi. Bende dedim oraninin kac. 1,96 dedi. Yok bacim kalsin 1.49 dan verenler var dedim.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Honk kong yönetimi, olayları başlatan kanun teklifini geri çekti.

Olaylar durur herhalde diye düşünüyorum.

Bu bilgi altıncıları ilgilendiriyor.
    Ons öyle duruyor, pek takmamış gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Beni ykb den aradilar. Kredi cekmeyi dusunurmusunuz dedi. Bende dedim oraninin kac. 1,96 dedi. Yok bacim kalsin 1.49 dan verenler var dedim.

0,99'dan kredi dağıtıyorlar gider ondan çekerim arada ev sahibi olurum.

6. Farklı kurumların 2020 yılı başı için Dolar/TL projeksiyonlarını incelediğimde aşağı yukarı

6.2 ile 6.5 arasında değişmekte. Sizce ani bir şokla bunun üzerine çıkma ihtimali nedir?

Bu arada üyeliğim yeni fakat bir kaç yıldır bu topiği zevkle takip ediyor, görüşlerinizi okuyorum.

Eylul enflasyonu yuzde 1.66 altinda gelirse yillik enflasyon tek haneye inecek. Iste gun yeni bir zafer yazilip butun millet sokaklardq coskuyla kutlayacak [emoji14]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by uffie Yazıyı Oku
    Farklı kurumların 2020 yılı başı için Dolar/TL projeksiyonlarını incelediğimde aşağı yukarı

6.2 ile 6.5 arasında değişmekte. Sizce ani bir şokla bunun üzerine çıkma ihtimali nedir?

Bu arada üyeliğim yeni fakat bir kaç yıldır bu topiği zevkle takip ediyor, görüşlerinizi okuyorum.
    % 34,78...

Hesabım böyle...

Sayfa 913/999 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •