Dow Jones +426 şu an. Endeks 26.781.75 oldu.
Dow Jones +426 şu an. Endeks 26.781.75 oldu.
Sayın Loner,sizi ve çok değerli eğitim neferlerimizi tenzih ederek,tek değeri yalamak olan kerameti kendinden menkul bazı tipleri Öğr.Gör. etiketiyle tv lerde görüyoruz maalesef ve övünülen şey bir çok yeni üniversite açmak,basit öğrenim bilgilerimizle,bu adamların değil üniv. öğr. gör. lise mezunu olmalarına bile şaşmaktayız,bence amaç her alanda gereksiz fazlalık yaratıp sen olmazsan,tamam senin çeyreğin bile olamaz ama aynı etikettte şu var deyip,eskiye dair ne varsa bitirmek...
Onlar öğretim üyesi
bir halt olacağı yok.
Merak etmesin kimse bizim de kökümüzü kazımaya yakınlar, 2013 de belediyelerden paraşütle adam getirip yabancı dil bölümlerin yanına 3 türkçe bölüm actılar. O zaman benim bölümde 22 hoca 4 asistan vardı. Şimdi o 3 turkce bölümde 30 üzeri hoca 15 asistan, bizde ise 12 hoca 2 asistan var. İngilizce bölüm erasmus vs bir sürü programın zahmetini çekerken bir de yönetim aldığımız maaşlardaki yetim hakkından bahseder. Bak bir örnek daha vereyim, bana hiç yard docluk vermediler,sonunda doçent olunca tanımak zorunda kaldılar unvanımı.Kendilerinin getirip 3 ayda yard doc atadıkları afyonlu kadın docentlik sözlüsünde 5-0 la kalırken ben sözlüden 5-0 la geçtim. Peki bunlar amaçlarına ulaştıklarında ortada bilim, liyakat, üniversite kalacak mı? Dediğim gibi artık son demlerini yaşıyor yakında büyük çatırdıyla çökecek üniversitede.
yarın kabine değişikliği olacakmış deniliyor.
6/7 bakanlık
damat galiba yerinde duracak...
Yer İmleri