Sayfa 116/1000 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 921 - 928 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yok iyi niyetinden şüphe etmem.
    Tsklr vardiyaci ustadim...bilmukabele

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    fona katılım arttığında fonun getirisinin düşeceğini neye dayandırıyorsunuz acaba
    Herhangi bir tahtadan 1.000TL'lik mal ile 10.000.000 TL'lik mal almak bir mi?
    Adamın bi tarafından kan alırlar kan...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yok iyi niyetinden şüphe etmem.
    Bilemiyorum Altan .

Gayrimenkul patlakken yüksek faizlerle ayda bir ev alan birisi sonuçta büyük üstat .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Birak pesimi
    Yaw Webster kendi halinde bir üstad.
    Emirleri biraz kalın olabilir.
    Sen skipilatör görmemişsin Pscy... kardeş.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Skipilasyonun alası Viop'ta dönüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum onun şahsen .

Aynısı dolar ve faiz tipiğinde de olmuştu .

Ters indikstör o

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    çarşamba alanlar şanslı zarara geçmediler daha perşembe alanlar zararda yüzde 1 yakın bide ptesi var hisse olduğu için ctesi pazar boş geçiyor davul zurnayla bu işleri bilene de bilmeyene de ya bu fon çok iyi kazandırıyor koşun derseniz böyle olur zaten hisseler bi kaç aydan beri yükselen hisseler e sonra hep böyle olmazsa eldeki hisseler herhangi bi durumda bi terse dönse satamazlarsa mazallah yüzde 100 200 300 prim yapmış hisseler var 1 2 yıllık dönemde seri işlem değilde sanki al tut yapılıyor dönemsel olarak buda hem iyi hem kötü olabilir

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Herhangi bir tahtadan 1.000TL'lik mal ile 10.000.000 TL'lik mal almak bir mi?
    Adamın bi tarafından kan alırlar kan...
    aynen tebrikler durumu çözmüşsünüz burdaki durum mal bulmuş mağribi gibi etrafına da koşun burda bal var sizde kapın demek gibi bişey

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Yaw Webster kendi halinde bir üstad.
    Emirleri biraz kalın olabilir.
    Sen skipilatör görmemişsin Pscy... kardeş.
    yok iyi niyetten etrafımda yararlansın bu güzel fırsattan diye olduğunu tahmin ediyorum gel vatandaş sende gel

Sayfa 116/1000 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •