Sayfa 120/1000 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 953 - 960 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    TCD yeni fiyatmı bilmiyorum ama toplam portföy miktarım azalmış, portföy rakamını adet sayısına böldüm 1.404514 gibi bir rakam çıktı
    Paylaştığınız fiyat bugün sabahki fiyat TCD'de MKK'da güncelleme yapmayan fonlardan birtanesi

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani onsta düşüse yakalanmışlarsa bu kumar gibi olmuş.Ons olmuş 1550 kısa sürede daha ne kadar yükseleceğini bekliyorlardı.
    Ons bir tweete bakar ABD -Çin görüşmelere devam ediyoruz dese ons 1450 yada altı olacak.
    Ons'a terste yakalanmak denmez buna.Ya tutarsa denir.
    valla buna ne denir bilemiyorum ama ortada bir gerçek var ki o da TCD nin bugünü %1 ile 1.5 arası eksi kapatacağı

bu arada fon yöneticisi bugüne kadar ki yüksek getiride ons'daki yükselişin çok büyük etkisi olduğunuda belirtti

3. Teşekkürler, bugün bakmamıştım portföye, şimdi bakınca yeni fiyat sandık

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Aslinda biz kendimizi kandirdik
    Alistik her gece 400 e simdi eksi yazinca uzuluyoruz
    Benim bu fona girmemdeki amac ortalama 50mk yakalamak.
    30 civari dusunsem saglam giden gpg alirdim
    Su asamada ise sakatlik gormuyorum ve fon yoneticisinin dedigi gibi enaz 6 ay durmanin sonucunda ortalama 50mk yakalayabileceklerini rahatlikla dusunuyorum
    Son aya bakarsak mk ortalamasi 100 kusur
    Bu fazlasiyla yeterli
    Bu aksam eksi kapatsa dahi hafta ici bu eksiyi tolere edecektir. Edemesede uzun vadede 50mk yi yakalayacaktir diye dusunuyorum

Ama myfinansin dedigi gibi kumar oynar gibi pozisyon acmislarsa bu dususun onunu zor keserler ama suan icin surekli eksi yazsada cikmayi dusunmuyorum...
    Yukarıda da yazdım TCD'nin hemen hemen her ay 7-8 gün eksisi var.Ama bunu misliyle telafi etmiş.
    Bir günde -980 var hatta.
    O nedenle düşüşün ciddi boyutlara geleceğini düşünmüyorum,
    Ama habire yeni gelen çuval çuval kapı önüne konan parayla ne yaparlar o bakın burası çok önemli.

5.  Alıntı Originally Posted by investor35 Yazıyı Oku
    Ons daha da düşecek gibi duruyor [emoji22]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    1520'ye stop koymamış olmaları garip. Ama 1480 civarında kesin stopları vardır. MOST da sat verdi günlükte zaten bugün itibariyle. En son 31 Mayıs'ta al vermişti.

6.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    valla buna ne denir bilemiyorum ama ortada bir gerçek var ki o da TCD nin bugünü %1 ile 1.5 arası eksi kapatacağı

bu arada fon yöneticisi bugüne kadar ki yüksek getiride ons'daki yükselişin çok büyük etkisi olduğunuda belirtti
    İş o zaman değişti
    Olayı onsa bağlamışlarsa ben şimdilik yokum.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1700'mü, ilginçmiş.
    S&P call opsiyonu bile var yok yok opsiyonlarda heyacanın doruklarını yaşatıyor fon Petrol zaten var, endeks opsiyonlar çoğunlukla call bir tane put endeks var

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    bu 20.32 acaba brüt mk mı oluyor?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    17.28 nette gelir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 120/1000 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •