Sayfa 123/1000 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 977 - 984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Gerçi hocam o zaman bize de şey deme hakları var: "madem çok biliyorsun niye fon alıyorsun..." Eheh.
    uğraşmamak kafa yormamak adına ayda ortalama yüzde 15 en azından 10 hatta 5 bile çoğu insana göre çok güzel kazanç

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Biz kendimiz fon yapalım bist 100, ons, anl, petrol
    Bakın bugün aklıma geldi bu, şurdan 4 kişi bir araya gelse kesin nitekli yatırımcı halini alır.
    Herhangi bir fon şirketine gidip özel fon açın denilebilir.

Ama müşterisi burdan olan fon yöneticisinin başına neler gelir bilemem, dakika başı arayıp onstan çık, petrole gir, soda al,petkim sat diyen adamlar yüzünden zavallı kafayı yer.

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Madem veriler açıklanmış (ben niye göremiyorum onu bilemedim, içeriden bilgi alma var, alın bunu ) analizimizi yapalım sayın üstadlar. Görüleceği üzere yukarı yönde şaşırttı ama aşağı yönde şaşırtmadı hamdolsun. Böylece OBP haftalık bazda % 1.11 getiri ile kapatmış oldu. TCD'nin yanında sönük bir rakam ama olsun. Tekrar iyi hafta sonları.
    Oyak yatırımda hesap açın sizinde haberiniz olur verilerden bir kez al tuşuna basmanız yeterli

4.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    uğraşmamak kafa yormamak adına ayda ortalama yüzde 15 en azından 10 hatta 5 bile çoğu insana göre çok güzel kazanç
    Aylık %7-8 net olsa ekrana bakmam [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    demekki eksi artı bizi bağlamaz eksi piyasada bile artı yaparız demeleri ondanmış (ons) dün saat 5 kadar baktığımda bugün hisse fiyatlarına göre 800 1000 yapar demiştim 5 ten sonra hisselere sert satış gelince bide akşam onsu duyunca mart karı yağdı galiba demiştim 1 2 hafta önce alanlara bişey yok şuan için ya dün alanlara ve de önceki gün alnalara ben 0.60 eksi tahmin etmiştim 1 1.5 sakat sakat 400 600 mk demek onsta tam kumar gibi tek yön yüklenmişler bu ons 250 dolardı ırak savaşında ise 300 dolarlardaydı şurada yüzde 20 30 yaptı bi kaç ayda ya çinle dünkü haber gibi anlaşırlarsa ek yönlü hard pozisyon mu alınır yüzde 80 hisse derken perşembeden ptesiye 4 günde gitti 50 günlük faiz hani diyorlardıya bi günde 50 günlük faiz veriyor diye
    ons yıl sonu 1600 önümüzdeki yıl 1900 olacak diyen ciddi firmalar var, ama o laflara bel bağlamak ne kadar doğru bilemem.
    ABD-Çin tamam iş dese ne 1900'ü ons olur 1200.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bakın bugün aklıma geldi bu, şurdan 4 kişi bir araya gelse kesin nitekli yatırımcı halini alır.

Ama müşterisi burdan olan fon yöneticisinin başına neler gelir bilemem, dakika başı arayıp onstan çık, petrole gir, soda al,petkim sat diyen adamlar yüzünden zavallı kafayı yer.
    Yok öyle demedim, sepet yapalım kendimiz valör yok veri beklemek yok
    Örnek
    %20 Tfx den ons
    %30 ANL
    %20 Döviz
    %30 Bist 100

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

günde 400 mk yani yüzde 1 yerine 50 100 getirse devamlı getirse herkesin tercihi olur herhalde bu fonun her 2 yönde çok sert hareketleri var son 2 haftaki burada sürekli yukarı denk gelen hareketlerine kandı herkes gördüğümüz tabiki aşırı gazda dahil

8.  Alıntı Originally Posted by investor35 Yazıyı Oku
    Aylık %7-8 net olsa ekrana bakmam [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    %7-8 zor değil aslında ama iyi bir piyasa öngörünüz olması lazım ve piyasalarında volatil olması lazım tabi

Sayfa 123/1000 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •