kim size hayal satýyorsa ondan uzaklaþýn aksi halde sadece hayallerle yaþarsýnýz...
nasip....
Kaç gündür yorum yok burada. Anlaþýlan bir patron bir de ben varýz. 10 yýldýr düþen bagfs, son günlerin favorisi oldu. Yanlýþ hatýrlamýyorsam 2008'de 15'ler civarýndaydý. Herhalde o yerleri tekrar görmeden duramaz. Teknikçi arkadaþlarýn görüþlerini önemsiyor ve bekliyorum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=22&page=231
zamanýnda bize gazcý demiþlerdi...aradan sadece 3 ay civarý bir süre geçti ve hisse daha þimdiden 10,76 seviyelerinde...elinde bulunduranlar hayrýný görsün...keko çok konuþur ama boþ konuþmaz...eninde sonunda da dedikleri doðrulanýr....NOKTA.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hisse 12'lerden 5'in altina gitti. Kabaca dolar 3.8 civarindaydi. 5.70*(12/3.80) benim tahminim. Teknik falan degil. Duz mantik. Yani $ bazinda hisse o gunku degeri bulmali ki patronun elindeki hisseler deger kaybetmemis olsun.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Takma kafana. Borsadan hic anlamayan bile 5'li fiyatlarin firsat oldugunu anlardi. Tspor'dan taniyorum seni. Borsaya ciddi satis geldigi bir gun iyi primli kapadi. Saka gibi 10.69. Bu kacinci 10.72'den 10.75'den donuyor. Bu sefer ciddi yukari kiracak gibi geliyor bana. Izliyoruz. Benim hedefim 19-20 civari, $ buralarda kalirsa. 12'li rakamlardaki seviyeyi yakalayamadi henuz dolar bazinda.
Gorusunu almak isterim; pazar gunu istanbul buyuksehir belediyesi'ne kayyum atama karari aciklanacakmis dogru duyduysam. Bu karar sonrasi borsada bir panik havasi eser mi? Bagfas'i nasil etkiler? Sence.
Yer Ýmleri