Sayfa 136/1000 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    TCD yerine TZT yazalım millet TZT'ye atlasın...
    tzt ye girdim tadı yok, gelmeyin hiç 😋

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Mustafa hocanın tabloda küçük değişiklikler yaptım. Farklı kaydet diyerek kendinize kopya oluşturabilirsiniz :

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Syg

3. Gördüğümüz aşağı yukarı tüm fonlarda mevduatların düşmesi sonucu fon büyüklüğünde baya artış ve getirilerde düşüş var malum fonda ise 2-3 haftada 3 katına artış var şimdi adamlar ufak ufak takılıyolardı (belki 2-3 ay önce fon büyüklükleri 3-5 trilyon bile yoktu) kendi portföyleri stratejileri çerçevesinde sonrası malum bu hisse senedi gibi gitmeye başlayınca her gün 3 5 7 10 millet dayanamaz artık bi noktadan sonra dalarya o oldu birde bu fonun hisse senedi ağırlıklı yüksek riskli türev vb yaptığını bilmeyen borsa tecrübesi olmayan kişilerde koşun yetişin diye eşine dostuna haber verince 300 500 belki 1 kaç trilyonluk aldılar kişi başı sonuç olay tıkandı fona giren paraları güzel değerlendirip yeni hisseler bulup türev vb pozisyonları alabilirse getiri devam edebilir 3 5 10 trilyonu çoğu kişi yönetebilir ya para arttıkça birde hızlı birden artarsa borsada girdikleri tahtaların bi çoğu güzel ama bi çoğu sığ tahta kobi fazla lot kaldırmaz ve zirve seviyelerinde zaten mayıstan beri bakıldığında bu açıkça görülüyor

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Mustafa hocanın tabloda küçük değişiklikler yaptım. Farklı kaydet diyerek kendinize kopya oluşturabilirsiniz :

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Syg
    Teşekkürler Mustafa beye ve size (Ernur bey) ağırlıklarınla bakınca hisse pozisyonuna 0.29 zarar 3 güne yayarsak 0.10 diyebiliriz eksiye esas ons durumu ve diğer türev poizsyonlar ile eldeki nakiti 10 trilyon kadar (büyük ihtimal cuma günü toplam 30 u aştı) nasıl değerlendirdikleri önemli burada ptesi gelecek sonuçta

5. Gördüğüm kadarıyla fona çok para girişi olması bir olumsuzluk olarak değerlendiriyor. Eğer ki fon yönetimin bir planlaması yoksa fazla para girişi olumsuz etkililer ama büyük ihtimalle bir planlaması vardır diye düşünüyorum.

Para çıkışı olsa fon ister istemez elindeki kıymetleri beklendiği değerden erken bozmak zorunda kalır, bu daha olumsuz bir durum diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Saygılarımı sunarım.

6.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Gördüğüm kadarıyla fona çok para girişi olması bir olumsuzluk olarak değerlendiriyor. Eğer ki fon yönetimin bir planlaması yoksa fazla para girişi olumsuz etkililer ama büyük ihtimalle bir planlaması vardır diye düşünüyorum.

Para çıkışı olsa fon ister istemez elindeki kıymetleri beklendiği değerden erken bozmak zorunda kalır, bu daha olumsuz bir durum diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Saygılarımı sunarım.
    günlük 300 500 olsa neyse 2 haftada 3 katladı cuma günü 30 aşmıştır muhtemel planlama dışı diye tahmin ediyorum bu durumu

7.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    günlük 300 500 olsa neyse 2 haftada 3 katladı cuma günü 30 aşmıştır muhtemel planlama dışı diye tahmin ediyorum bu durumu
    Doğru diyorsunuz.

Demek ki Hisse-Netde bayağı yatırımcı var.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bir buçuk ayda 3'e katlamış. Bir yerde herkes kar edemez...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 136/1000 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •