Sayfa 970/999 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Ak çete milleti dökmek için gene operasyon peşinde, nasıl ISc ye cokucez deyip yerliyi döküp mali topladilarsa gene aynı şeyi yapıyorlar.
    Artık topladık dediği mal da eskideki mallarına göre mal bile değil.. Çırpınıyollar, kaybettiler ya seçimleri..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    rte sonrasi akp diye bir sey kalmaz, tabela partisi olur..
    Bilmeden reklam yapıyo di mi.. Sürekli hem de..

Sen gibi değil yani..

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    güzel haber, 53 yerine 51 yaş verse bile yeter. bekleriz o kadar.
    Saf seçmen takılıyon ha, bari hiç yakıştı mı bi düşün..

Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    VW ulkemize yatirim yspsin mötumle gulerim manyakmi yatirim yapsin diyen ihtiysr bir gaya vardi,motuyle gulmesini bekliyoz))

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/c...piyor-41320777

y.t.degildir..
    Yerel seçimlerden öncemiydi bu vukuat.. Çok şey değişti de, VW'de kör değil herhal.. Çok seviyosan bi tur sana gülmüştür )

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Çocukluğumdan beri zengin ve makam sahibi olduğunu gördüklerimin hepsi ya müritlikle ya fırsatçılıkla !!! zengin olmuş kimseler.Hadi onurunu ahlakını korumayı geçtim, aklı ve emeğiyle zengin olanına rastlayamadım. Sizin çevrenizde yok mu acaba en azından bir umut bir moral olsun?
    Var var olmaz mı.. Gençsin de diyelim madem espri olsun.. Diğer değerlerini korumak bir yana geliştirerek bile hem de..

Gayet normal..

Fırsatçı ve müritlerse bu aralar pek zenginlemiyo artık, epeyide zenginliklerinden eksildiler hatta değiller bile..

6.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Çocukluğumdan beri zengin ve makam sahibi olduğunu gördüklerimin hepsi ya müritlikle ya fırsatçılıkla !!! zengin olmuş kimseler.Hadi onurunu ahlakını korumayı geçtim, aklı ve emeğiyle zengin olanına rastlayamadım. Sizin çevrenizde yok mu acaba en azından bir umut bir moral olsun?
    Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye bir deyiş var

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

consensus beyimiz gelip yargi mi dagitmis basliga..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Erdoğan : “ Perşembe günü Para Piyasası Kurulu toplanıyor, inanıyorum ki faiz daha da düşecek. Faiz düştükçe enflasyon da düşecektir, bunu göreceksiniz''

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 970/999 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •