Sayfa 22/446 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 169 - 176 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Hisse degeri artmiyor diyenler, bela okuyanlara bir sorum var, yarin 8 TL. olsa ne yapacaksiniz, satacakmisiniz ?

Altin hisse dememizin sebebi, al, asla satma turunde ve BIST'te tek olan hissedir.

CS bile satim opsiyonunu kullanmiyor, erteletmek istiyor, belki sirketten C grubu daha cok hisse talep ediyor, aciklama gelmeden bilemeyiz.

MAKTK'in bile 2.23 ettigi bir sazanlar borsasinda LIDFA'nin degerinin 5.50'nin cok ustunde olmasi gerektigi asikardir.

Sabirli olmak erdemdir ve kazanmanin tek yoludur.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hisse degeri artmiyor diyenler, bela okuyanlara bir sorum var, yarin 8 TL. olsa ne yapacaksiniz, satacakmisiniz ?

Altin hisse dememizin sebebi, al, asla satma turunde ve BIST'te tek olan hissedir.

CS bile satim opsiyonunu kullanmiyor, erteletmek istiyor, belki sirketten C grubu daha cok hisse talep ediyor, aciklama gelmeden bilemeyiz.

MAKTK'in bile 2.23 ettigi bir sazanlar borsasinda LIDFA'nin degerinin 5.50'nin cok ustunde olmasi gerektigi asikardir.

Sabirli olmak erdemdir ve kazanmanin tek yoludur.
    Lafiniz bana sanirim ama sizi tanimiyorum bile. Lidfa da ilk defa goruyorum.... ha belki eskiden elinizde hisse vardir bilemem.....
    Ama sallarken dayanakli olsun bari demi.... neye gore 8 olacak 10 olacak bir aciklar misiniz. Bir grafik, bir temel yorum yapin da bilmediklerimizi ogrenelim degil mi degerli ustadim ! Daha gecen yil 2,5 lira olan hisse bugun 5,5 lira ve ben bu rakamin uzerinde maliyetlendigim icin tepkisiz kalmasina kiziyorum hepsi bu..... benim kendimce hatam 2,5 lira iken bu hisseden haberdar olamamam.... umarim sizin maliyetiniz dedigim yerlerdir.

Ayrica son bir not: tanimadiginiz insanlarla sen li benli konusmayin lutfen...
    Saygi gosterin ki saygi hak edin
    Saygilarimla

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hisse bu karlilikla dunku islem hacmi ilgi gormedigi anlamina geliyor aslinda bu iyi birsey fiyati yukseldikce ilgi artiyor bizim hisselere boyle hisseleri kesfedemiyorlar bu fiyatlara keske alacak gucum olsa da daha da alsam diyorum bu fiyatlara kalsa yil sonun da fk si 4 lere duser buralarda kalirmi bilinmez birde isin isine temmettu ve cs girerse ne olur acaba rezidanslar mevzusunu bilmiyorum birde kredi notu muhabbetti var hadi hayirlisi diyelim bakalim

4. Gereksiz kirlilik yapmamak adina artik foruma yazmayacagim...
    Uzaktan izlemeye devam....
    Takibimdesiniz... Sessiz bir ortak olarak devam ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Gereksiz kirlilik yapmamak adina artik foruma yazmayacagim...
    Uzaktan izlemeye devam....
    Takibimdesiniz... Sessiz bir ortak olarak devam ediyorum

Kademe gorebildiginiz ücretsiz ekran varmi ustad

SM-A700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

7. Bu hisse surundurmeden yukselmiyor gecen yilin grafigine bakin anlarsiniz

8. Bitmedi bi dip calismasi bu ne yaa iki aydan fazladir 5.60 5.40 arasi baydi

Sayfa 22/446 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •