Originally Posted by admustafa Günlük MK 3.64 75 bin liralik aldim 22 tl faiz 3 gunde. bankalarin tabele faiz gibi .
BES fon daðýlýmý için önümüzdeki 1 sene fon daðýlýmý önerisi olan var mý? Originally Posted by admustafa BES hesabýmda Altýn fonu bulunuyor.
Originally Posted by admustafa Tacirler menkul deðerlerde iþlem yapan bir kullanýcýya söylemiþ üstadým Arti gelirse bu diyenimi yoksa yoneticiyimi sorgulamak lazim 😃😃😃
Originally Posted by r.lucas 75 bin liralik aldim 22 tl faiz 3 gunde. bankalarin tabele faiz gibi . Kötü bir zamanlama olmuþ sizin için. Bende aðustos ayýndan beri var ortalama MK 30-40 gibi
Originally Posted by sadecegrafik BES fon daðýlýmý için önümüzdeki 1 sene fon daðýlýmý önerisi olan var mý? Ben hisse fon aðýrlýðýný arttýrmayý düþünüyorum önümüzdeki dönemde.
Originally Posted by admustafa Kötü bir zamanlama olmuþ sizin için. Bende aðustos ayýndan beri var ortalama MK 30-40 gibi Nasi yaptin o kadar mk ustad
Originally Posted by Webster Arti gelirse bu diyenimi yoksa yoneticiyimi sorgulamak lazim 😃😃😃 Artý gelirse beni sorgulayabilirsiniz bu durumu ben ilettim size
Originally Posted by Webster Nasi yaptin o kadar mk ustad Ben yapmadým fon yaptý üstadým
Forum Rules
Yer Ýmleri