Originally Posted by admustafa Günlük MK 3.64 75 bin liralik aldim 22 tl faiz 3 gunde. bankalarin tabele faiz gibi .
BES fon dağılımı için önümüzdeki 1 sene fon dağılımı önerisi olan var mı? Originally Posted by admustafa BES hesabımda Altın fonu bulunuyor.
Originally Posted by admustafa Tacirler menkul değerlerde işlem yapan bir kullanıcıya söylemiş üstadım Arti gelirse bu diyenimi yoksa yoneticiyimi sorgulamak lazim 😃😃😃
Originally Posted by r.lucas 75 bin liralik aldim 22 tl faiz 3 gunde. bankalarin tabele faiz gibi . Kötü bir zamanlama olmuş sizin için. Bende ağustos ayından beri var ortalama MK 30-40 gibi
Originally Posted by sadecegrafik BES fon dağılımı için önümüzdeki 1 sene fon dağılımı önerisi olan var mı? Ben hisse fon ağırlığını arttırmayı düşünüyorum önümüzdeki dönemde.
Originally Posted by admustafa Kötü bir zamanlama olmuş sizin için. Bende ağustos ayından beri var ortalama MK 30-40 gibi Nasi yaptin o kadar mk ustad
Originally Posted by Webster Arti gelirse bu diyenimi yoksa yoneticiyimi sorgulamak lazim 😃😃😃 Artı gelirse beni sorgulayabilirsiniz bu durumu ben ilettim size
Originally Posted by Webster Nasi yaptin o kadar mk ustad Ben yapmadım fon yaptı üstadım
Forum Rules
Yer İmleri