Korktuğum gibi. Bu durumda alternatif yatırım aracı arayan benim gibi insanlar için manasız hale geliyor bu fon. Aylara yayılan trendleri çoğu yatırımcı yakalayabilir zaten, önemli olan haftalara yayılan daha kısa trendlerde getiri elde edebilmek bence. Neyse, ben yine de biraz daha bekleyeceğim. Sonuçta değişken bir fon, altındaki karlarını realize edip yeni bir yatırıma yönlendirmişlerdir umarım.
Karlılıklarının artacağını sanmıyorum. Faiz düşse bile özel bankalar batık kredilerini devlete yıkmadığı sürece aşırı yükseliş olmaz. Batık kredi oranı çok yükek. Türkiyenin acil sıcak paraya ihtiyacı var, yoksa USD$ devalüasyonu artmaya devam eder dengelenmeye kadar. Suriyelileri kapıları açar Avrupaya göndeririz tehdidi bu yüzdendi. Avrupaya diyor ki bana sıcak para verin, yoksa Suriyeleri gönderirim Avrupaya.
Turkey Wants Banks to Write Off $1.9 Billion to Boost Credit
https://finance.yahoo.com/news/turke...163856701.html
They are ACWA’s $1 billion plant in Kirikkale, Gama Enerji’s $900 million project near Ankara and a $1 billion facility run by Ansaldo Energia SpA and its partners in Gebze, the people said, asking not to be identified discussing confidential talks.
Turkiye Garanti Bankasi AS, Turkiye Is Bankasi AS, Akbank TAS, European Bank for Reconstruction and Development, Denizbank AS and Yapi Kredi Bankasi AS are among the banks that lent to those projects, according to data compiled by Bloomberg. The total original loans on these projects were nearly $1.9 billion.
Onstaki opsiyon patlamaz umarım [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gpg mk %133.56
Okt mk %13,17
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri