Sayfa 192/1000 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Günlük ne kadar gelecek, gidecek vs diye çok da fazla kurcalamayalım bence. Fon yöneicileri, 6 ay gibi bir süreden bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Orta uzun vadede kazançlı olacaksak günlük eksi ve artıların bu kadar üzerinde durmayalım. Başka konulara yoğunlaşalım biraz da. Bu fon konusuna bir süre daha devam edecek isek, banka yerine aracı kurumdan bu işi yapmak daha avantajlı olur diyorum. Siz ne dersiniz ?

* Fon işlemlerini banka yerine aracı kurumdan yapmak avantajlı mıdır ?

* Fon işlemlerini aracı kurumdan yapmanın ilave riskleri var mıdır ?

Selamlar.
    Her banka ve aracı kurum farklı uygulamalar yapıyor fon alım satımında genel olarak aracı kurum iyidir veya banka iyidir demek doğru bir varsayım olmuyor. Ben daha önce dedim ama buradaki paylaşımlardan sonra fikrim değişti.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Az önce onsun yıllık grafiğini inceledim
    Mayıs sonundan sonra ons grafiği ile TCD grafiği neredeyse birebir aynı.
    23 Mayıs sonrası başlamış hareket, ikiside birbirinin fotokopisi gibi.
    Korktuğum gibi. Bu durumda alternatif yatırım aracı arayan benim gibi insanlar için manasız hale geliyor bu fon. Aylara yayılan trendleri çoğu yatırımcı yakalayabilir zaten, önemli olan haftalara yayılan daha kısa trendlerde getiri elde edebilmek bence. Neyse, ben yine de biraz daha bekleyeceğim. Sonuçta değişken bir fon, altındaki karlarını realize edip yeni bir yatırıma yönlendirmişlerdir umarım.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Az önce onsun yıllık grafiğini inceledim
    Mayıs sonundan sonra ons grafiği ile TCD grafiği neredeyse birebir aynı.
    23 Mayıs sonrası başlamış hareket, ikiside birbirinin fotokopisi gibi.
    İşte korktuğum bu, inşallah en azından bugünki duruma göre poz değiştirmişlerdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Karlılıklarının artacağını sanmıyorum. Faiz düşse bile özel bankalar batık kredilerini devlete yıkmadığı sürece aşırı yükseliş olmaz. Batık kredi oranı çok yükek. Türkiyenin acil sıcak paraya ihtiyacı var, yoksa USD$ devalüasyonu artmaya devam eder dengelenmeye kadar. Suriyelileri kapıları açar Avrupaya göndeririz tehdidi bu yüzdendi. Avrupaya diyor ki bana sıcak para verin, yoksa Suriyeleri gönderirim Avrupaya.

Turkey Wants Banks to Write Off $1.9 Billion to Boost Credit
    https://finance.yahoo.com/news/turke...163856701.html

They are ACWA’s $1 billion plant in Kirikkale, Gama Enerji’s $900 million project near Ankara and a $1 billion facility run by Ansaldo Energia SpA and its partners in Gebze, the people said, asking not to be identified discussing confidential talks.

Turkiye Garanti Bankasi AS, Turkiye Is Bankasi AS, Akbank TAS, European Bank for Reconstruction and Development, Denizbank AS and Yapi Kredi Bankasi AS are among the banks that lent to those projects, according to data compiled by Bloomberg. The total original loans on these projects were nearly $1.9 billion.

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Ben bu kısmı anlamıyorum işte. Artırıyor da ne oluyor ? Kârlarının ne kadarını koklatıyorlar yatırımcıya ?

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Karlılıklarının artacağını sanmıyorum. Faiz düşse bile özel bankalar batık kredilerini devlete yıkmadığı sürece aşırı yükseliş olmaz. Batık kredi oranı çok yükek. Türkiyenin acil sıcak paraya ihtiyacı var, yoksa USD$ devalüasyonu artmaya devam eder dengelenmeye kadar. Suriyelileri kapıları açar Avrupaya göndeririz tehdidi bu yüzdendi. Avrupaya diyor ki bana sıcak para verin, yoksa Suriyeleri gönderirim Avrupaya.

Turkey Wants Banks to Write Off $1.9 Billion to Boost Credit
    https://finance.yahoo.com/news/turke...163856701.html

They are ACWA’s $1 billion plant in Kirikkale, Gama Enerji’s $900 million project near Ankara and a $1 billion facility run by Ansaldo Energia SpA and its partners in Gebze, the people said, asking not to be identified discussing confidential talks.

Turkiye Garanti Bankasi AS, Turkiye Is Bankasi AS, Akbank TAS, European Bank for Reconstruction and Development, Denizbank AS and Yapi Kredi Bankasi AS are among the banks that lent to those projects, according to data compiled by Bloomberg. The total original loans on these projects were nearly $1.9 billion.
    Demek savaş bitse suriyeli dönse turkiye batacak!
    Suriyeliler savaş Bitmeyi bekliyormu yoksa getçekten turkiyeni seviyor ?!

6. Onstaki opsiyon patlamaz umarım [emoji85][emoji85][emoji85]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Gpg mk %133.56
    Okt mk %13,17

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Gpg mk %133.56
    Okt mk %13,17

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İşte GPG'den tam olarak istediğim de bu. 3000-5000 MK yazmasın ama kararlı bir şekilde, gerekirse düzeltmelerini yaparak yukarı gitsin.

TCD şu anda bir muamma. Altın düştü, borsa yükseldi. TCD ne yapacak bakalım?

Sayfa 192/1000 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •