Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. tcd dün 400 yaptıysa bugün onun da üstüne çıkar. aslında valörü düşünerek satış girilecek gündü. düzeltme sonrası tekrar alınabilirdi. tabi umarım düzeltme falan olmaz uçar gider.

Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    tcd dün 400 yaptıysa bugün onun da üstüne çıkar. aslında valörü düşünerek satış girilecek gündü. düzeltme sonrası tekrar alınabilirdi. tabi umarım düzeltme falan olmaz uçar gider.
    Ne duzeltmesi
    Duzeltmeyi gecen persembe yapti ya
    Daha ne yapacakti
    Suan fusenk diyoruz biz buna

3. hisse fiyatı takip eder gibi tcd fiyatı takip etmeye başladık. 1.39 dan girip 1,41 den kar satışları başladı. düşerse destek atarız

4.  Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    tcd dün 400 yaptıysa bugün onun da üstüne çıkar. aslında valörü düşünerek satış girilecek gündü. düzeltme sonrası tekrar alınabilirdi. tabi umarım düzeltme falan olmaz uçar gider.
    Bugün satış girenler alış gibi yarın ki fiyattan gerçekleşeceğini bilerek hesap ettiler demek baksana herkes sattı aynı alış gibi bugün alış girdin yarın fiyat ne olursa o fiyattan bugün satış girdin yarın ne olursa o fiyattan gerçekleşiyorsa işlemler geçen haftakine benzer perşembe pik fiyat olabilir tabi bide faiz günü olduğu için tabi bu bir varsayım alışlarda satışlarda 1 gün sonra gerçekleşiyorsa buna göre hesap etmek gerek tabiki

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    hisse fiyatı takip eder gibi tcd fiyatı takip etmeye başladık. 1.39 dan girip 1,41 den kar satışları başladı. düşerse destek atarız
    Hey ustadim hey...helalin var

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Bugün satış girenler alış gibi yarın ki fiyattan gerçekleşeceğini bilerek hesap ettiler demek baksana herkes sattı aynı alış gibi bugün alış girdin yarın fiyat ne olursa o fiyattan bugün satış girdin yarın ne olursa o fiyattan gerçekleşiyorsa işlemler geçen haftakine benzer perşembe pik fiyat olabilir tabi bide faiz günü olduğu için tabi bu bir varsayım alışlarda satışlarda 1 gün sonra gerçekleşiyorsa buna göre hesap etmek gerek tabiki
    Ben Cuma ve Pazartesi fiyatından aldım. Yarın ki fiyattan satıyorum gerçi küçük miktardı alımım

7.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Alış ya da satış farketmez; bugün 13.30 dan önce verilmiş emirler bugünkü kapanış fiyatından gerçekleşecek.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben Cuma ve Pazartesi fiyatından aldım. Yarın ki fiyattan satıyorum gerçi küçük miktardı alımım
    Bankaci ustadim nerelerdesiniz siz
    Neden cikis yaptiniz
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •