Ýlla yüksek getiri isteniyorsa, ben þu an için PPF'e en yakýn stabilitenin GPG ile elde edilebileceðini düþünüyorum. Bakalým bugün ne yapacaklar, izlemedeyiz.
Tahmini %0.27 demiþler Twitter da.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Üzgünüm ama katýlmýyorum üstadým. Naçizane fonlara ve fon yönetimlerine bir kaç kiþinin oluþturduðu ortak akýl penceresinden baktýðým için ayrý bir deðer vermekteyim. Yakýn zamanda hisselerimin çoðunu satýp ortalama (aylýk % 5'in üzerinde) getirili fonlarda deðerlendirmeyi planlýyorum. Hisselerdeki haber & bilanço & teknik - takas vs. abidik gubidik iþler -özellikle belirli bir yaþtan sonra- hakikaten çok yorucu oluyor.
Siz böyle deyince bende katýlmadým kendime üstadým hatta kendimden örnek vereyim sattýðým fiyatý bilmek genelde sattýktan sonra hisse yükselmeye devam ettiði için keþke satmasaydým gibi psikolojiye sokuyor çoðu zaman
Siz böyle deyince bende katýlmadým kendime üstadým hatta kendimden örnek vereyim sattýðým fiyatý bilmek genelde sattýktan sonra hisse yükselmeye devam ettiði için keþke satmasaydým gibi psikolojiye sokuyor çoðu zaman
En yorucusu da bu dediðiniz gibi. Ve maalesef piyasadaki -bizim gibi- eskiler algoritmik esaslý finansal sisteme bu baðlamda ayak uydurmakta zorlanmaktayýz. Þahsen ben öyleyim.
Yer Ýmleri