Sayfa 222/1000 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şu anki dağılım
    %10 Hisse (Eregl, Petkm, Thyao, Trkcm)
    %38 GPG
    %50 IST
    %2 GL1
    Mustafa Hocam IST’in performansından memnun musunuz acaba?

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu fonlari tacirler portfoyde hesap acip alsanuz bu bilgilere daha rahat ulasabilirnisiniz acaba .
    Dusundum
    Enaz 500k ile acariz dediler
    Malesef yokki

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Ist ppf gibidir
    21 her aksam
    Bostaki gunluk parami orada tutarim
    Valoru yok sabah al
    Oglen hesapta

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Performans beklentinizle alakalı sn.supremegod PPF üzeri getiri ve valörsüz bir fon arıyorsanız bunu karşılayan bir fon IST. Yüksek getiri bekliyorsanız başka fonlara yönelmeniz gerekir.

5. gpg için ;
    soru:
    9.ve 10.aylarda gerek özel sektör tahvilleri olsun gerek Tpp deki dönüşler olsun açığa çıkacak paranın 12 eylül haftasından sonra ,nasıl yüksek getiri arayışında olacağını merak ediyorum?

ERAL BEY İN cevabı;

Faizler düşüyor diye riski yüksek sabit getirilere asla gecmeyiz. paranın asgari 4/5 i en guvenli ve likit sekilde beklemeli. Eyl basında pair trade pozisyon ağırlığını çok düşürmüştüm. Çünkü endeks ucuz olduğu için satış yönünde pozisyon alacak guvenli fazla bir secenek yoktu. Şimdi arttırmaya başladım. Eyl boyunca da artacağını tahmin ediyorum. Sene başından beri fazla BIST riski almaksızın en iyi katkıyı pair trade den sağladık. Bu kanalı verimli kullanırsak getiri oranında dusen fazlerin önemli bir etkisi olmaz. Ben dersime çalışıyorum. Ötesi şans ve kısmet

faizlerin 200 BP dusmesi aylık getiri 2,90 olacaksa 2,70 e inmesine neden olabilir. Bizim için esas olan mevduatın aylık bazda 160 BP uzerinde kalmayı basarmak bu gerçekleşirse gerisi teferruat . Bakarsınız o 200 BP farkı da daha cok koşar kapatırız . Agustos zor bir aydı . Eylul bu kadar zor olmamaya aday. İlk hafta 0,87 ile noktalandı 2,90 için ihtyacımız 3 haftada 200 BP . İlk hafta doğrusu perde arkasında bazı sanssızlıklar yaşadım. 0,87 yerine rahatlıkla 1,30 ile bitebilirdi. Kısmet değilmiş. Önümüzdeki haftalarda gol pozisyonlarında daha yuksek isabetle sağlamaya çalışacağım. Güzel haberler vermek dileği ile

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ist ppf gibidir
    21 her aksam
    Bostaki gunluk parami orada tutarim
    Valoru yok sabah al
    Oglen hesapta
    Teşekkür ederim Webster, senin sayende cesurca TCD aldım ve %5 kar gördükten sonra da bugün satış emri verdim. İnşallah GPG ile devam edeyim diyorum

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Webster, senin sayende cesurca TCD aldım ve %5 kar gördükten sonra da bugün satış emri verdim. İnşallah GPG ile devam edeyim diyorum
    Estagfurullah ustadim
    Erken kacmissiniz
    Fon isi dolar gibi vurkac isi degildir
    Keske biraz daha kalsaydiniz...
    Lakin gpg dusunuyorsaniz sikinti yok
    50mk niz cepte gibi...

Ben piyasa kurallarina gore yatirim yapiyorum
    Suan borsa zamani
    Bu sebeple hisse agirlikli iyi yonetildigini dusundugum tcd ile devam edecegim...syg

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Performans beklentinizle alakalı sn.supremegod PPF üzeri getiri ve valörsüz bir fon arıyorsanız bunu karşılayan bir fon IST. Yüksek getiri bekliyorsanız başka fonlara yönelmeniz gerekir.
    Teşekkür ederim üstat, yarın biraz alayım. Portföyü çeşitlemekte fayda var

Sayfa 222/1000 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •