Sayfa 710/946 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Kyborsazade Yazıyı Oku
    Bugün 84 kırılırsa haftaya 1 liralari görebiliriz......... Ama bu hisse grafik falan dinlemiyor puşt........ Bakalım ne olacak..... Yatırım tavsiyesi değildir........
    Bugun beklemeyin hocam...mutlaka pustluk yapacaktır......yavaş yavaş çıksın dha iyi...sabır kalmadı ama hızla yukarı 5 kademe yapıp sonra aşagı basıyorlar...ogleden once az geri aksam kapanışta dunku kapanışın 1-2 uzeri yaparsa daha iyi oluyor. tabiki bir yerden sonra roket olması kaçınılmaz....şimdilik döke döke bıktırarak yaparlar diye düşünüyorum.....tavsiye değildir...saygılar

2. 0,79 u çekti çekti tam kaldıracak gibi yapıp 0,78 e verip kademe düşürdü, 0,78 de görünen 2,5 milyon alıcı vardı ama 1 milyon lot ile kademe düştü
    Her şeyi yalan dolan, spk da izliyor sadece, şişko domuz

3.  Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Bugun beklemeyin hocam...mutlaka pustluk yapacaktır......yavaş yavaş çıksın dha iyi...sabır kalmadı ama hızla yukarı 5 kademe yapıp sonra aşagı basıyorlar...ogleden once az geri aksam kapanışta dunku kapanışın 1-2 uzeri yaparsa daha iyi oluyor. tabiki bir yerden sonra roket olması kaçınılmaz....şimdilik döke döke bıktırarak yaparlar diye düşünüyorum.....tavsiye değildir...saygılar
    Yorumunuzun çoğuna katılmakla birlikte dökülmesi kısmında biraz daha farklı dusunuyorum.... Bu kadar reklamcinin olduğu yerde az cikararak, bıktırarak dokemezler..... Farklı bir düşünce var kafamda..... Bakalım onu mu deneyip millete sattirip roket yapacaklar..... Yoksa buralar onun yeri değil... Özellikle 3. Bilanço iyi geleceğini düşünürsek.... Yatırım tavsiyesi değildir......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by Kyborsazade Yazıyı Oku
    Bugün 84 kırılırsa haftaya 1 liralari görebiliriz......... Ama bu hisse grafik falan dinlemiyor puşt........ Bakalım ne olacak..... Yatırım tavsiyesi değildir........
    ağzınız bal yesin..

5.  Alıntı Originally Posted by Kyborsazade Yazıyı Oku
    Zaten buradaki herkesi yakan bu temelsiz, anlamsız tahminler

6. Satacak olan sattırmama, almayacak olana aldırma amacı taşıyan yorumlara aldanmayın

7. Sayın atayburak ne olacak halımız nasıl bir kağıda bulaştık benim maliyet 0,99 0,9 u görsün hiç işim olmaz

8. Yarısını çıkacaktım bugün kü çevik hareketi ni görünce vazgeçtim hisse yi ekran dan sildim.

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 710/946 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •