Algoritmaların çalışması , alt yapılarının çok hızlı olması günü karlı bitirecekleri anlamına gelmediği gibi profesyonelliği yapılan işlem sayının, kaç tanesinin yüzdesel + yazdığı belirler.
bu algoritmaları da yazan insan olduğundan gün içi yapılan işlemlerin zarar keslerini önceden belirlemişlerdir. Bir komisyon yaratma adına işlem yaptıklarını da unutmamak gerekir.
ayrıca manuel ve acemi kelimelerini kullanmadığımı belirtirim.
Bok atmayin ustadim 😃
Ben iyi niyetliyimdir saf cinsinden
Ya bakiyorum mevduat basligina millet yuzde 15 lere sukrediyor
Herkes kazansin diye gittim yazdim durdum ama dediginiz gibi cok buyudu. Fakat bu foruma uye olmayip takip eden kisi sayisini hayal dahi edemezsiniz
Bizleri okuyup girende cok olmustur
Diğer fonlarda bu hafta içi yüzde 2.5 artı yaptı bu hafta şuan eksiden yeni artıya geçti 2 gün yüzde 1-1 eksi yaptı bunu da unutmayalım Borsa bozulmasında iyi olsun
Webster usta borsa fena kapatmadı 2 seans bakalım yarın ne olacak bi aksilik olmazsa yukarıda kapaması lazım bugün iyi satış geldi 2 seans 103 ten 101750 lere kadar
Onun için fazla konuşmamak lazım genelde hep böyledir bişey konuşuldu mu suyu çıkar genelde ülkemizde webster usta bide gidip başka yerlerde mi yazdın alın diye ya sakat olsa dediğim gibi portföy fazla büyürse bıstte göze batar rahat hareket edemez fazla iyi niyetli davranmışınız
Yer İmleri