Gelecekler bana...hem de kosa kosa..
Verecekler dolarlari ben de onlara kagitlarin yarisini..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
13 Eylül Cuma 10:07 CARÝ FAZLA TEMMUZ'DA 1,16 MÝLYAR DOLAR
13 Eylül Cuma 10:04 12 AYLIK CARÝ FAZLA TEMMUZ'DA 4,45 MLR $
13 Eylül Cuma 10:02 NET HATA NOKSAN TEMMUZ'DA 603 MÝLYON DOLAR FAZLA VERDÝ
13 Eylül Cuma 10:02 RESMÝ REZERVLER TEMMUZ'DA 3,16 MÝLYAR DOLAR ARTTI
13 Eylül Cuma 10:02 PORTFÖY YATIRIMLARI TEMMUZ'DA 97 MÝLYON DOLAR NET GÝRÝÞ KAYDETTÝ
13 Eylül Cuma 10:02 TÜÝK: SANAYÝ ÜRETÝMÝ TEMMUZ'DA BÝR ÖNCEKÝ AYA GÖRE %4,3 ARTTI
13 Eylül Cuma 10:00 TÜÝK: SANAYÝ ÜRETÝMÝ TEMMUZ'DA BÝR ÖNCEKÝ YILIN AYNI AYINA GÖRE %1,2 AZALDI
14 trilyonluk tahvil negatif faizle iþlem görüyor...Mehmet GERZ - Ata Yatýrým...
Arkadaþlar usd oranlar nedir acaba son teþekkürler.
Bu ülke insanlarinin akli selimi bulacaðina inaniyorum.
TCMB Haftalýk Menkul Kýymet, Resmi Rezerv ve Yurtiçi Yerleþik Döviz Mevduat Ýstatistikleri (30 Aðustos - 6 Eylül)
Eylül ayýnýn ilk haftasýnda hane halkýnýn ve þirketlerin döviz mevduatý (altýn hariç ve Euro/Dolar paritesindeki deðiþimden arýndýrýlmýþ) önceki haftaya kýyasla sýrasýyla 0,3 milyar ve 0,4 milyar dolar arttý. Son veri ile birlikte hane halký döviz mevduatlarý 109,9 milyar dolara ulaþýrken, þirketlerin döviz mevduatý 74,3 milyar dolara geldi. Hane halký ve þirketlerin döviz mevduatlarý geçen yýlsonu seviyelerinin sýrasýyla 19,8 milyar dolar ve 9,7 milyar dolar üzerinde seyrediyor.
30 Aðustos - 6 Eylül haftasýnda hisse senedi ve tahvil piyasasýna (repo hariç) sýrasýyla 111 milyon ve 43 milyon dolarlýk yabancý giriþi oldu. Yýlbaþýndan bu yana bakýldýðýnda hisse senedindeki giriþ 0,6 miyar dolara, tahvil cephesinden çýkýþ 2,3 milyar dolara ulaþtý.
Gelecekler diyorum ben...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri