Originally Posted by şirinbaba gelenler yabancılar, yerliler hala döviz alıyor Onlar bana gelecekler iste.. Simdi gelmelerini istemiyorum zaten.. Endeks 3 cent ve uzerinde gelsinler yeter bana.. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by blue70 Bu ülke insanlarinin akli selimi bulacağina inaniyorum. Yeni IPHONE 11 ler çıkmış... Fiyatı 11.000 ve 12.000 TL...Koşalım hemen alalım eksik kalmayalım...Aman elalem ne der...
Sattiktan sonra nereye gidecek sin Dudu[emoji39]
Originally Posted by blue70 Sattiktan sonra nereye gidecek sin Dudu[emoji39] Malta'ya giderim.. Emlak avcilarinda gordum guzel yermis.. Konusulan dil de ingilizce yani sikinti yok.. Syg,
Originally Posted by Dudu Malta'ya giderim.. Emlak avcilarinda gordum guzel yermis.. Konusulan dil de ingilizce yani sikinti yok.. Syg, Yok yav kayalık tatsız tuzsuz bi yer...Daha güzel adalar var...
Originally Posted by EREGLTUPRS Yeni IPHONE 11 ler çıkmış... Fiyatı 11.000 ve 12.000 TL...Koşalım hemen alalım eksik kalmayalım...Aman elalem ne der... 11.000-12.000 verip cebimde telefon taşıyacağıma Şahin marka araba alırım o beni taşısın. Üste para bile kalır.
İNG hoşgeldin faizi 15' e düşmüş (turuncu ekstra 750 tl harcama ile %17)
En ufak küresel sıkıntıda yine kırılganlarda başı çekeriz..faiz indirmekle bu işler olmaz..
Forum Rules
Yer İmleri