-

Originally Posted by
Webster
Yok ustadim siz beni tanimamissiniz
8 de demlenmeye baslarim
Fiski yuzunden okuyamiyorum bazen
Gecen oto formuna fon sormusum [emoji2][emoji2]
Bende severim ama siz fazla içmeyin sanırım bünyeniz kaldırmıyor [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
myfinans
Sn Kartal bu tabloyu flash belleğe filan kopyalayabilirmiyiz.
Kopyala diyorum drive'a kopyalarım diyor.Bilgisayara kopyala diyorum bilgisayar yok diyor. çıkamadım işin içinden.
Üstad drive'a kopyalasın işte ne güzel, ondan sonra ister bilgisayardan açın, ister cep telefonundan.

Originally Posted by
sevinen
Yukarıda solda dosya var oradan indir deyip pc ye excel formatında kaydedebilirsiniz.
Evet, bu bir çare olabilir ama Tefas'tan otomatik veri alamaz. Beleş Google worksheet paralı Excel'i döver
Aklıma geldi şimdi, Excel'de aynı tabloda 3 kişi çalışmak istedik de ofis 365 vs 40 takla atmıştık. Sonra Google worksheet derdimize derman olmuştu. Hem de bedavaya.
-

Originally Posted by
myfinans
Sn Kartal bu tabloyu flash belleğe filan kopyalayabilirmiyiz.
Kopyala diyorum drive'a kopyalarım diyor.Bilgisayara kopyala diyorum bilgisayar yok diyor. çıkamadım işin içinden.
Paylaş ve dışa aktar >farklı kaydet >kaydetmek istediğiniz formatı seçim tamamdır.
-

Originally Posted by
sevinen
mk kim üstat? benjaminin 5.50 yi görmesi zor şu aşamada 5.58 altında 2 gün kapaması gerekiyor ki oralara gelebilirsin. Oralara gelirse de dolar için başka dünya olur kanal kırılır düşüş devam eder vs.
O mk yi karistirma ceza alirim 😃agzimdan kacmis
-

Originally Posted by
investor35
Bende severim ama siz fazla içmeyin sanırım bünyeniz kaldırmıyor [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustad icmeyince basim agriyor
Ickiyi biraktim heryerim agrimaya basladi
Her gece iki kadeh viskime kimse karisamaz
Hanim saklasada cozumu buldum 😃😃
-

Originally Posted by
admustafa
Paylaş ve dışa aktar >farklı kaydet >kaydetmek istediğiniz formatı seçim tamamdır.
Ustad siz yoksa yazilimgermisiniz
-

Originally Posted by
Kartal
Tekrar bakar mısınız tabloya. Nerede anlaşamadık, anlamadım. Diğer arkadaşlar baktı mı, bir hata var mı hesaplarda ?
Tabloda benim kazancımla ilgili bir rakam yok, sizin 100.000 TL örneği var.
MK: aynı tutarla aynı süre mevduat yapsaydık aynı getiriyi almak için hesabın faizi ne olurdu sorusunun cevabı
Yani bu durumda %17 küsür oluyor
-

Originally Posted by
yuji
MK: aynı tutarla aynı süre mevduat yapsaydık aynı getiriyi almak için hesabın faizi ne olurdu sorusunun cevabı
Yani bu durumda %17 küsür oluyor
Teşekkürler hocam.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri