|
|
Ben bu konuyu cozemedim abi inan ki. Ancak toplumsal yapı erkeğin tek başına çalışıp da evine bakmasının mümkün olmadığı bir noktaya özellikle götürüldü tüm dünyada. Kadın çalışsın tüketsin şirketler kar etsin isteniyor. Benim ebem 12 tane doğurmuş 105 yaşında öldü Allah rahmet eylesin sağlıklı mutlu idi şimdiki kadınlara bakıyorum zor yani...
Hadi bakalim atis serbest.
Reis de en az 3 cocuk dedi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kesinlikle doğru.
Öncelikle çevremden gözlemlediğim düğünlere ve bu tarz şeylere harcanan para.
Bu tarz harcamalara karşıyım.Kesinlikle net israftır. Hayata eksi bakiye ile başlayanlar ömür boyu bu prangayı taşır.
Yeni beyaz yakalara Avrupa’yı örnek almalarını , gelenek görenek ,çevreye ne deriz gibi vizyon dışı harcama yapmamalarını tavsiye ederim.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Bende de tek çocuk var.
İkinciyi gözüm kesmiyor.
Kamu hastanelerinin dogum ünitesi mülteci kaynıyor.
Yeğen bu yüzden özele gitti. 3 bin lira kitlediler.
Daha bunun giyimi kuşamı, maması, bezi, kontrolleri, ilaclari vs var.
İki liraya aldigim nurofen 12 lira civarı idi en son Aynı şekilde dolven de 6-7 kat arttı.
Benim gelirim o kadar artmadı ki.
Çocuk büyüdü biraz daha. Kış geldiginde kombiyi sonuna kadar köklemek gerekmeyecek. Şimdi evde yeni bir bebek olsa kombiyi iyice açmak zorunda kalacaksın.
Doğalgaza yazın sadece toplamda yüzde 32 zam geldi.
Hülâsa mevcut ekonomik ortam duzgun olsa ikinci çocuğu düşünürdüm.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Eyvallah dudu abi.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
|
|
Sizde çocukları gönderdiniz canadaya gelecekleri kurtulsun diye
Ülkedeki diğer beyazyakalı da aşağıdakiler gibi düşünüyor.
1. ya kendisi iş bulup gitmenin yolunun arıyor çocuj yapmadan yada çocuk küçükken
2. 1.devreyi geçtiyse çocuklara masraf edip iyi dil öğrenmesini sağlayıp onları kurtarmaya bakıyor..
3. Kendi durumunu kabullenip çocuk yapmayarak onunda kendisi gibi olmaması için iyilik yapıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri