Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
12,82 28.2% 3,48 Mn 9,15 / 13,00
62,70 10% 300,44 Mn 56,50 / 62,70
3,63 10% 290,20 Mn 3,23 / 3,63
91,85 10% 79,17 Mn 84,45 / 91,85
7,82 9.99% 466,67 Mn 7,20 / 7,82
40,04 -9.98% 28,63 Mn 40,04 / 44,00
249,80 -9.98% 36,53 Mn 249,80 / 249,80
29,70 -9.95% 5,13 Mn 29,70 / 31,74
27,24 -7.35% 264,79 Mn 27,24 / 29,66
9,05 -6.22% 1,09 Mr 9,05 / 10,16
298,00 1.27% 14,14 Mr 297,50 / 307,75
81,00 3.58% 12,47 Mr 75,25 / 81,15
253,75 -1.74% 11,27 Mr 251,50 / 257,75
68,25 3.41% 8,15 Mr 67,60 / 69,00
13,03 3.17% 7,39 Mr 12,92 / 13,31
16,93 0.89% 392,15 Mn 16,79 / 17,18
320,25 0% 5,71 Mr 317,75 / 327,50
197,30 1.18% 5,02 Mr 197,20 / 201,70
689,00 0.88% 3,04 Mr 688,50 / 700,00
89,00 0.68% 400,61 Mn 88,70 / 90,25
110,20 1.47% 265,27 Mn 108,80 / 111,40
320,25 0% 5,71 Mr 317,75 / 327,50
28,10 2.48% 206,05 Mn 27,62 / 28,18
11,09 2.4% 283,83 Mn 10,83 / 11,19
78,50 1.82% 1,53 Mr 77,60 / 81,45

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 346/1000 ÝlkÝlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,761 - 2,768 arasý.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karþýlýðý oranlarý)

1.  Alýntý Originally Posted by eren2008 Yazýyý Oku
    gpg resmen sürünüyor.Dört günde getirdiði oran binde dört.Fona para giriþi yaramadý galiba.Ayrýca yapýlan açýklamalar tutmuyor cuma günü binde 14 kar yaptýk diyorlar pazartesi fiyatýna binde 10 yansýyor.Vadeli mevduatta ciddi oranda para var ama ne hikmetse cumartesi pazar zarar yazýyor.

SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet bende iþte o eksi yazdýðý gün aldým az miktar. bugün tekrar aldým. fakat bu hafta iyi olmaz ise satarým. sonra ne yaparým bilmiyorum bakacaðým. ppf ile ayný olacaksa ppf de kalsýn daha iyi.

2.  Alýntý Originally Posted by verytired Yazýyý Oku
    Tamam, bu fon izleme listesine alýndý o zaman faizler yýl sonuna kadar düþmeye devam ederse, o zamana kadar iyi getirebilir bu durumda. Ama durursa, myfinans hocanýn dedigi gibi oradaki %49 devlet tahvili getiriyi dusurur. Izlemedeyiz
     Alýntý Originally Posted by admustafa Yazýyý Oku
    Ben birkaç ay önce alýnacak fon listeme yazmýþtým hatta alýyordum sonrada ne göreyim özel fonmuþ. Þimdi inceledim sadece fon yöneticisi verebilirmiþ alým talimatý Talimatý ona iletirsek baþkada birþey aranmýyor þart olarak
     Alýntý Originally Posted by Trade Shark Yazýyý Oku
    fon fiyatý usd olarak iþleniyor. Yýlbaþýndan beri %4,59 brüt usd cinsinden performansý.
    https://www.mukafatportfoy.com.tr/do...t_08092019.pdf

KRF'yide fon portföyüne alýcaz artýk. Her biri birbirinden güzel fonlar
    güzel paylaþýmlar için teþekkürler.
    Merhaba,

Bu izleme listelerinizi Excel'de veya Google worksheet'te oluþturduysanýz paylaþmanýz mümkün mü acaba ? Hazýrlanmýþ bilgilerden de yararlanarak kendi listemizi oluþturalým.

Saygýlar.

3.  Alýntý Originally Posted by emperador Yazýyý Oku
    Evet bende iþte o eksi yazdýðý gün aldým az miktar. bugün tekrar aldým. fakat bu hafta iyi olmaz ise satarým. sonra ne yaparým bilmiyorum bakacaðým. ppf ile ayný olacaksa ppf de kalsýn daha iyi.
    TCD sabrýmý taþýracak derken GPG yapacak sanki bunu. Bu hafta izliyorum bakalým ikisini de.

4. merhaba yatýrým fonlarý ailesi. on gündür yazýn son günlerinde bir haftalýk memleket gezintisi yaptýðýmdan ve görme engelli oluþum sebebiyle de iphone üzerinden ekran okuyucunun uygulamayla eriþim sorunlarý olmasý sebebiyle sadece yorumlara bakabilip sizlere hiç bir þekilde yazamadým. þu an iþ yerinde masa üstü bilgisayardan yazýyorum. cuma günü tcd, yeni ismiyle de Jale'mizle ilgili yazdýklarýnýzdan da yola çýkarak fon birimiyle tekrar görüþtüm. öncelikle Veysel bey, fon yöneticisi olmadýðýný ve burada kendisinin fonla ilgili bilgiler verdiðinden fon yöneticisi zannedildiðini belirtti ve yaptýðýmýz görüþmeleri aktarýrken formlarda isminin geçmemesinin yanlýþ anlaþýlmalar olmamasý adýna daha doðru olacaðýný söyledi. sonrasýnda kendisine fondaki fiyat deðiþikliklerini sorup yine bu formda bazý arkadaþlar tarafýndan en son aylýk dökümanlardaki hisselerden yola çýkýlarak çalýþma yapýldýðýný ve fonun gün içi ve gün sonu deðerlerinin yaklaþýk olarak tahmin edilmeye çalýþýldýðýný belirtip düþüncelerini sordum. kendisi bu þekilde fon fiyatýnýn öngörülmesinin saðlýklý olmayacaðýný, gün içinde farklý iþlemler yapýlabildiði gibi hisse aðýrlýklarýnýn da deðiþebileceðini, borsa yükseldiði günlerde beklenmedik düþüþler olabileceði gibi düþüþlerde de ayný þekilde yükseliþler olabileceðini, bundan dolayý fon alacak müþterilere en az 6 ay lazým olmayacak parayla tavsiyede bulunduklarýný, bir kaç ay sonra lazým olabilecek paramýzla bu fonu almamamýz gerektiðini, fonla yatýp fonla kalkmanýn doðru olmadýðýný, sürekli hisse takibine odaklanýlacaksa fon almanýn bir espirisi kalmayacaðýný, asýl amacýn paramýzý profosyonel yöneticilere emanet etmek olduðunu, ille de fon fiyatýný gün içinde tahmin edeceðim deniyorsa endeks fonlarýna odaklanýlabileceðini, fakat tcd'nin endekse deðil, orta vadeli yükseliþ potansiyeli olan hisselere odaklandýðýnýn da unutulmamasý gerektiðini ve endeksten daha fazla getiri hedeflediðini, ayrýca fonun onz altýndan çok etkilendiði düþüncesinin de yanlýþ olduðunu, bu fonun altýn fonu olmadýðýný, farklý enstromanlardaki fýrsatlarýn deðerlendirilmesi kapsamýnda bu tür araçlarýn portföye eklendiðini ve gerekli durumlarda da çýkarýlabileceðini, söyledi. fon yönetiminin özellikle bir yýllýk vadede yüz güldürecek getiriler konusunda umutlu olduklarýný ve müþterileree mahçup olmayacaklarýný söylediðini anlattý. fonun risk seviyesinin 7 olduðuna da dikkatimi çekip günlük fiyatlardaki hýzlý hareketlerin de bu kapsamda fazla dikkate almayýp özellikle aylýk, üç aylýk ve 6 aylýk getirilere odaklanmanýn daha saðlýklý olacaðýný da ilâve etti. merhaba yatýrým fonlarý ailesi. on gündür yazýn son günlerinde bir haftalýk memleket gezintisi yaptýðýmdan ve görme engelli oluþum sebebiyle de iphone üzerinden ekran okuyucunun uygulamayla eriþim sorunlarý olmasý sebebiyle sadece yorumlara bakabilip sizlere hiç bir þekilde yazamadým. þu an iþ yerinde masa üstü bilgisayardan yazýyorum. cuma günü tcd, yeni ismiyle de Jale'mizle ilgili yazdýklarýnýzdan da yola çýkarak fon birimiyle tekrar görüþtüm. öncelikle Veysel bey, fon yöneticisi olmadýðýný ve burada kendisinin fonla ilgili bilgiler verdiðinden fon yöneticisi zannedildiðini belirtti ve yaptýðýmýz görüþmeleri aktarýrken formlarda isminin geçmemesinin yanlýþ anlaþýlmalar olmamasý adýna daha doðru olacaðýný söyledi. sonrasýnda kendisine fondaki fiyat deðiþikliklerini sorup yine bu formda bazý arkadaþlar tarafýndan en son aylýk dökümanlardaki hisselerden yola çýkýlarak çalýþma yapýldýðýný ve fonun gün içi ve gün sonu deðerlerinin yaklaþýk olarak tahmin edilmeye çalýþýldýðýný belirtip düþüncelerini sordum. kendisi bu þekilde fon fiyatýnýn öngörülmesinin saðlýklý olmayacaðýný, gün içinde farklý iþlemler yapýlabildiði gibi hisse aðýrlýklarýnýn da deðiþebileceðini, borsa yükseldiði günlerde beklenmedik düþüþler olabileceði gibi düþüþlerde de ayný þekilde yükseliþler olabileceðini, bundan dolayý fon alacak müþterilere en az 6 ay lazým olmayacak parayla tavsiyede bulunduklarýný, bir kaç ay sonra lazým olabilecek paramýzla bu fonu almamamýz gerektiðini, fonla yatýp fonla kalkmanýn doðru olmadýðýný, sürekli hisse takibine odaklanýlacaksa fon almanýn bir espirisi kalmayacaðýný, asýl amacýn paramýzý profosyonel yöneticilere emanet etmek olduðunu, ille de fon fiyatýný gün içinde tahmin edeceðim deniyorsa endeks fonlarýna odaklanýlabileceðini, fakat tcd'nin endekse deðil, orta vadeli yükseliþ potansiyeli olan hisselere odaklandýðýnýn da unutulmamasý gerektiðini ve endeksten daha fazla getiri hedeflediðini, ayrýca fonun onz altýndan çok etkilendiði düþüncesinin de yanlýþ olduðunu, bu fonun altýn fonu olmadýðýný, farklý enstromanlardaki fýrsatlarýn deðerlendirilmesi kapsamýnda bu tür araçlarýn portföye eklendiðini ve gerekli durumlarda da çýkarýlabileceðini, söyledi. fon yönetiminin özellikle bir yýllýk vadede yüz güldürecek getiriler konusunda umutlu olduklarýný ve müþterileree mahçup olmayacaklarýný söylediðini anlattý. fonun risk seviyesinin 7 olduðuna da dikkatimi çekip günlük fiyatlardaki hýzlý hareketlerin de bu kapsamda fazla dikkate almayýp özellikle aylýk, üç aylýk ve 6 aylýk getirilere odaklanmanýn daha saðlýklý olacaðýný da ilâve etti. kendisinin doðru noktalara parmak bastýðýný düþünüyorum. ppf'lerde günlük getirilere odaklanmak ne kadar doðalsa bu tür fonlarda da o kadar yanlýþ. gönül ister ki her gün artý yazsýn ama sonuçta riskli bir fon bu Jale. ben her ne olursa olsun ilk günlerde de yazdýðým gibi portföyümün yüzde 50'siyle bunu alýyorum ve üzerine de kolay kolay çýkmam diyorum. her gün yükselse de yine çýkmam. þeytan dürtecek olursa da "aza kanaat etmeyen çoðu hiç bulamaz" atasözümüzle frene basarým olur biter. erkese bol kazançlar dilerim, Konya'dan selamlar.
    kendisinin doðru noktalara parmak bastýðýný düþünüyorum. ppf'lerde günlük getirilere odaklanmak ne kadar doðalsa bu tür fonlarda da o kadar yanlýþ. gönül ister ki her gün artý yazsýn ama sonuçta riskli bir fon bu Jale. ben her ne olursa olsun ilk günlerde de yazdýðým gibi portföyümün yüzde 50'siyle bunu alýyorum ve üzerine de kolay kolay çýkmam diyorum. her gün yükselse de yine çýkmam. þeytan dürtecek olursa da "aza kanaat etmeyen çoðu hiç bulamaz" atasözümüzle frene basarým olur biter. erkese bol kazançlar dilerim, Konya'dan selamlar.

5.  Alýntý Originally Posted by admustafa Yazýyý Oku
    TL olarak alýnýyor ve genelde Eurobond bulunduruyor yüksek miktarda. USD bazlý deðerlendirirseniz %3.5 nete karþý yaklaþýk 10 kat daha fazla getiri elde etmiþ KRF %35 getirerek geçen sene bugün 6.01 USD/TL. Geçen seneki 100 K dolarýnýz þu an 135 K olmuþtu bu fonla.
    o zaman harikaymýþ üstadým biz bu fon iþini neden daha önce takip edemedik yaw

sizde de GPG vardý deðil mi?

Duhul
    Feb 2019
    Ýkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alýntý Originally Posted by hayrani Yazýyý Oku
    merhaba yatýrým fonlarý ailesi. on gündür yazýn son günlerinde bir haftalýk memleket gezintisi yaptýðýmdan ve görme engelli oluþum sebebiyle de iphone üzerinden ekran okuyucunun uygulamayla eriþim sorunlarý olmasý sebebiyle sadece yorumlara bakabilip sizlere hiç bir þekilde yazamadým. þu an iþ yerinde masa üstü bilgisayardan yazýyorum. cuma günü tcd, yeni ismiyle de Jale'mizle ilgili yazdýklarýnýzdan da yola çýkarak fon birimiyle tekrar görüþtüm. öncelikle Veysel bey, fon yöneticisi olmadýðýný ve burada kendisinin fonla ilgili bilgiler verdiðinden fon yöneticisi zannedildiðini belirtti ve yaptýðýmýz görüþmeleri aktarýrken formlarda isminin geçmemesinin yanlýþ anlaþýlmalar olmamasý adýna daha doðru olacaðýný söyledi. sonrasýnda kendisine fondaki fiyat deðiþikliklerini sorup yine bu formda bazý arkadaþlar tarafýndan en son aylýk dökümanlardaki hisselerden yola çýkýlarak çalýþma yapýldýðýný ve fonun gün içi ve gün sonu deðerlerinin yaklaþýk olarak tahmin edilmeye çalýþýldýðýný belirtip düþüncelerini sordum. kendisi bu þekilde fon fiyatýnýn öngörülmesinin saðlýklý olmayacaðýný, gün içinde farklý iþlemler yapýlabildiði gibi hisse aðýrlýklarýnýn da deðiþebileceðini, borsa yükseldiði günlerde beklenmedik düþüþler olabileceði gibi düþüþlerde de ayný þekilde yükseliþler olabileceðini, bundan dolayý fon alacak müþterilere en az 6 ay lazým olmayacak parayla tavsiyede bulunduklarýný, bir kaç ay sonra lazým olabilecek paramýzla bu fonu almamamýz gerektiðini, fonla yatýp fonla kalkmanýn doðru olmadýðýný, sürekli hisse takibine odaklanýlacaksa fon almanýn bir espirisi kalmayacaðýný, asýl amacýn paramýzý profosyonel yöneticilere emanet etmek olduðunu, ille de fon fiyatýný gün içinde tahmin edeceðim deniyorsa endeks fonlarýna odaklanýlabileceðini, fakat tcd'nin endekse deðil, orta vadeli yükseliþ potansiyeli olan hisselere odaklandýðýnýn da unutulmamasý gerektiðini ve endeksten daha fazla getiri hedeflediðini, ayrýca fonun onz altýndan çok etkilendiði düþüncesinin de yanlýþ olduðunu, bu fonun altýn fonu olmadýðýný, farklý enstromanlardaki fýrsatlarýn deðerlendirilmesi kapsamýnda bu tür araçlarýn portföye eklendiðini ve gerekli durumlarda da çýkarýlabileceðini, söyledi. fon yönetiminin özellikle bir yýllýk vadede yüz güldürecek getiriler konusunda umutlu olduklarýný ve müþterileree mahçup olmayacaklarýný söylediðini anlattý. fonun risk seviyesinin 7 olduðuna da dikkatimi çekip günlük fiyatlardaki hýzlý hareketlerin de bu kapsamda fazla dikkate almayýp özellikle aylýk, üç aylýk ve 6 aylýk getirilere odaklanmanýn daha saðlýklý olacaðýný da ilâve etti. merhaba yatýrým fonlarý ailesi. on gündür yazýn son günlerinde bir haftalýk memleket gezintisi yaptýðýmdan ve görme engelli oluþum sebebiyle de iphone üzerinden ekran okuyucunun uygulamayla eriþim sorunlarý olmasý sebebiyle sadece yorumlara bakabilip sizlere hiç bir þekilde yazamadým. þu an iþ yerinde masa üstü bilgisayardan yazýyorum. cuma günü tcd, yeni ismiyle de Jale'mizle ilgili yazdýklarýnýzdan da yola çýkarak fon birimiyle tekrar görüþtüm. öncelikle Veysel bey, fon yöneticisi olmadýðýný ve burada kendisinin fonla ilgili bilgiler verdiðinden fon yöneticisi zannedildiðini belirtti ve yaptýðýmýz görüþmeleri aktarýrken formlarda isminin geçmemesinin yanlýþ anlaþýlmalar olmamasý adýna daha doðru olacaðýný söyledi. sonrasýnda kendisine fondaki fiyat deðiþikliklerini sorup yine bu formda bazý arkadaþlar tarafýndan en son aylýk dökümanlardaki hisselerden yola çýkýlarak çalýþma yapýldýðýný ve fonun gün içi ve gün sonu deðerlerinin yaklaþýk olarak tahmin edilmeye çalýþýldýðýný belirtip düþüncelerini sordum. kendisi bu þekilde fon fiyatýnýn öngörülmesinin saðlýklý olmayacaðýný, gün içinde farklý iþlemler yapýlabildiði gibi hisse aðýrlýklarýnýn da deðiþebileceðini, borsa yükseldiði günlerde beklenmedik düþüþler olabileceði gibi düþüþlerde de ayný þekilde yükseliþler olabileceðini, bundan dolayý fon alacak müþterilere en az 6 ay lazým olmayacak parayla tavsiyede bulunduklarýný, bir kaç ay sonra lazým olabilecek paramýzla bu fonu almamamýz gerektiðini, fonla yatýp fonla kalkmanýn doðru olmadýðýný, sürekli hisse takibine odaklanýlacaksa fon almanýn bir espirisi kalmayacaðýný, asýl amacýn paramýzý profosyonel yöneticilere emanet etmek olduðunu, ille de fon fiyatýný gün içinde tahmin edeceðim deniyorsa endeks fonlarýna odaklanýlabileceðini, fakat tcd'nin endekse deðil, orta vadeli yükseliþ potansiyeli olan hisselere odaklandýðýnýn da unutulmamasý gerektiðini ve endeksten daha fazla getiri hedeflediðini, ayrýca fonun onz altýndan çok etkilendiði düþüncesinin de yanlýþ olduðunu, bu fonun altýn fonu olmadýðýný, farklý enstromanlardaki fýrsatlarýn deðerlendirilmesi kapsamýnda bu tür araçlarýn portföye eklendiðini ve gerekli durumlarda da çýkarýlabileceðini, söyledi. fon yönetiminin özellikle bir yýllýk vadede yüz güldürecek getiriler konusunda umutlu olduklarýný ve müþterileree mahçup olmayacaklarýný söylediðini anlattý. fonun risk seviyesinin 7 olduðuna da dikkatimi çekip günlük fiyatlardaki hýzlý hareketlerin de bu kapsamda fazla dikkate almayýp özellikle aylýk, üç aylýk ve 6 aylýk getirilere odaklanmanýn daha saðlýklý olacaðýný da ilâve etti. kendisinin doðru noktalara parmak bastýðýný düþünüyorum. ppf'lerde günlük getirilere odaklanmak ne kadar doðalsa bu tür fonlarda da o kadar yanlýþ. gönül ister ki her gün artý yazsýn ama sonuçta riskli bir fon bu Jale. ben her ne olursa olsun ilk günlerde de yazdýðým gibi portföyümün yüzde 50'siyle bunu alýyorum ve üzerine de kolay kolay çýkmam diyorum. her gün yükselse de yine çýkmam. þeytan dürtecek olursa da "aza kanaat etmeyen çoðu hiç bulamaz" atasözümüzle frene basarým olur biter. erkese bol kazançlar dilerim, Konya'dan selamlar.
    kendisinin doðru noktalara parmak bastýðýný düþünüyorum. ppf'lerde günlük getirilere odaklanmak ne kadar doðalsa bu tür fonlarda da o kadar yanlýþ. gönül ister ki her gün artý yazsýn ama sonuçta riskli bir fon bu Jale. ben her ne olursa olsun ilk günlerde de yazdýðým gibi portföyümün yüzde 50'siyle bunu alýyorum ve üzerine de kolay kolay çýkmam diyorum. her gün yükselse de yine çýkmam. þeytan dürtecek olursa da "aza kanaat etmeyen çoðu hiç bulamaz" atasözümüzle frene basarým olur biter. erkese bol kazançlar dilerim, Konya'dan selamlar.
    Teþekkürler...
    Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Günlük fon fiyatý takip etmemek gerekli ,aylýk bazda kar karþýlaþtýrmasý daha mantýklý geliyor.

8.  Alýntý Originally Posted by zaftolga Yazýyý Oku
    Günlük fon fiyatý takip etmemek gerekli ,aylýk bazda kar karþýlaþtýrmasý daha mantýklý geliyor.
    faiz indiriminden sonra fonlarda etkileneceðinden kafalar karýþýk biraz herkes avantajlý pozisyon almanýn peþinde.

Sayfa 346/1000 ÝlkÝlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •