Sayfa 361/1000 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    -1,3116
    4 verip 5 alıyor
    Aynen öyle 2-3 haftalık süreçte endeksin altında getirisi endeks artıyken güçlü artı yapamıyor ama ufak eksiyken büyük eksi yapıyor hard fon ne yapıyorlar bunu nasıl başarıyorlar bilemiyoruz benim için öngörülebilir değil biz bi kısmını iyi yönetiyolar bizden profesyoneller galiba diye yatırdık ama bıst bu süreçte yüzde 3-5 yaparken hisseler en az 10 15 20 30 prim yaptı burası ise aynı sayılır ya ters bi süreç olursa yukarı yönlü güçsüz görünüyor

Hisse senedi bıst yatırımcısı için uygun değil ne zaman ne olacağı belli değil yarın ne fiyattan satacağın alacağında anında müdahale edemiyorsun canlı borsa gibi

Burada bakıyorum çeşitli fon yöneticilerinin vatandaşa hitap şekli hoş değil mevduatın altındaysa vatandaş ne yapsın seni fonlarda giren para miktarı arttıkça getiri düşüyor yeni girenler eskilerin portföyünden (ekmeğinden) yararlanıyorlar

Herkese kolay gelsin iyi günler

2.  Alıntı Originally Posted by Mel1005 Yazıyı Oku
    Vebster gelsin, keyfi kaçtı buraların,umarım yeni bir yatırım enstrumanı ile döner

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kesinlikle gelsin. bu form onsuz olmuyor. ayrıca fonların da tadı tuzu kalmadı. özellikle gpg'nin alternatifi araştırılmalı. yfv'ye devam eden kaldı mı aramızda? acaba biraz alsam mı diyorum, getirilerde öngörülemezlik oluyor. üç dört gün yerinde sayabiliyor karar veremedim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    -1,3116
    4 verip 5 alıyor
    Tarağı elimize verdiler...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. 2.sorum var aklıma takılan.
    -Yatırım hesabından hiç ücret almayan banka var mı bildiğiniz?
    -BES fonlarında valör yazmıyor TEFAS sitesinde. Dün 15:00 gibi hesaptan ödediğim tutar GEH fonunu ne zaman hangi fiyattan alır? MHler ödeme yapılan günün fiyatında alır diyorlar ki bence yanlış bilgi.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    -1,3116
    4 verip 5 alıyor
    Burada adı geçen fonlara bakıyorum, bakıyorum, TCD'den iyisini bulamıyorum. Vaadı da biz mi almadık

Örneğin EID'nin eylül ayı performansı güzel ama 30 temmuzdaki değerini 2 eylülde yakalayabilmiş, bu iki tarih arasında zarar ettirmiş.

6. fon almamın sebebi mevduat üstü getirsin yeterdi. hisseye dayalı fon almıyorum. alabileceğim en fazla risk gpg di. aldık ondada getiri yok. aldığımdan beri 3 işlem günü oldu. biraz daha dursun bir hafta daha bakacağım. olmadı garanti ppf de beklerim ne yapayım. eskiden enparaya koyardım 32 günlük en yüksek mevduat diye iyice düştü. gpg nin 550 bin tl kadar düşmüş toplamı. ama giren kişi sayısı artmış düne göre.

7.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    2.sorum var aklıma takılan.
    -Yatırım hesabından hiç ücret almayan banka var mı bildiğiniz?
    -BES fonlarında valör yazmıyor TEFAS sitesinde. Dün 15:00 gibi hesaptan ödediğim tutar GEH fonunu ne zaman hangi fiyattan alır? MHler ödeme yapılan günün fiyatında alır diyorlar ki bence yanlış bilgi.
    Yanlış bilgi büyük bir ihtimalle daha önceki ödeme günlerinizde neler olmuş bakarak bulabilirsiniz. Ödeme yapıldıktan sonra hemen hesabınıza geçmiyor ödediğiniz katkı payı diye biliyorum. 1-2 gün sürüyor sadece hesaba geçmesi.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Deniz hazır fiyat garantisi varken ona girelim kafamız rahat %36 net 1 ayda alırız.
    1ay hisseyi taşımak şart mı acaba, yoksa alış tarihi mi var, son alış tarihi, son satış tarihi gibi.

Sayfa 361/1000 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •