Geçmiþ hesap hareketlerinden buldum. Valör normal fon alýþý gibi çalýþýyor. Önce ppf almýþ nemalandýrmýþ, 2 gün sonra GEH fon alýmý gerçekleþmiþ. Teþekkürler.
Geçmiþ hesap hareketlerinden buldum. Valör normal fon alýþý gibi çalýþýyor. Önce ppf almýþ nemalandýrmýþ, 2 gün sonra GEH fon alýmý gerçekleþmiþ. Teþekkürler.
Ayný zamanda girmiþiz fona. Ben damlaya damlaya göl olur mantýðýna geri döndüm. 5 dk önce satýþ verdim gpgye. Mayýsta getiri vermemiþ kalan 8 ay iyi getirmiþ mesela diyor. Ýyi ama o mayýs ayýný fonda geçiren biri bir daha gpgye el sürmez. Burada fonun risk algýsý ile yatýrým stratejisinin hedef kitlesi mevduatçý. Mevduatçý valöre bakar, sabit ve dengeli getiri ister. Yüzde 13 ile günlük geriri verse yine dururdum ama duraðan seyir bana uygun deðildi.
tcd yatýrýmcý sayýsý 457
Her ne kadar adý hisse yoðun olmasa da TCD'yi de taþýdýðý ortalama % 80 hisse portföyü ile hisse fon gibi deðerlendirmek lazým ve daha önce de yazdýðým gibi 23 Mayýs'tan bugüne yaþanan ralli hareketinden maksimum getiri elde etmiþ vaziyette. EID ve benzeri hisse fonlar için endeksin bu durumuna bilhassa dikkat etmek gereklidir üstadým.![]()
Yer Ýmleri