Originally Posted by
mebes
Sn. Bjk coccinella verdiğiniz listeyi örneğin formasyonu en yüksek 10 adet liste yapabilirmisiniz. Sizin programlar buna uygunsa. Memnun oluruz...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın mebes;
Günlük Özet Tablo ve Haftalık Özet Tablo Anasistem üzerinden bant genişlikleri sırasıyla % 5 ve % 10 olarak zaten filtrelenmiş durumda. Ben hisse alırken bu tabloda yer alan hisselerden seçiyorum. Her zaman alıma uygun hisse bulunmuyor ve ben sadece tabloları yayınlamakla yetiniyorum. Dikkat çeken hisseleri alıma uygun olmasa bile alıma hazırlanıyor olarak gördüklerimi yeşil olarak boyuyorum. Bunları yapabilirim. Ya da bant genişlikleri çok daha düşük hisseleri seçebilirsiniz. Sistem görsel olarak da desteklendiği için tabloya giren senetleri tek tek gözle tarıyorum. En son kararımı verdikten sonra yeşile boyuyorum. Yazılımcı olmadığım için sistem taramalarına aklımdakileri tam olarak aktaramıyorum. Bir gün o da olu inşallah.
Son sözüm şudur ki formasyonu en yüksek on senetten bir sonuç çıkaramadım, en fazla benim yayınladığım tablodan alıma uygun olsun olmasın dikkat çeken 10 hisseyi renklendirebilirim. Sizin için yeterli ise tabiki...
Bol kazançlar...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri