Sayfa 78/153 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

1. doğrudur aslında öyle yapmak lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    tekfende şu an keyfim yerinde. tekfen iyi. tekfen testeresini bitirdi. tekfen yeni başlıyor. sn seltek şu an çok mutluyum. keyfim yerinde. tekfen ismen benden iyisi yok şu an. kırmızı tuborgu açtım şu an. kısada hepiniz yanıldınız çok dedim teknikçi arkadaşlara.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Kazanin kazanin, keske kekocugu da alsaydiniz araniza.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    kapımız açık kekoya buyursun ama trade için çok geç artık.

5.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    kapımız açık kekoya buyursun ama trade için çok geç artık.
    keyfiniz daim olsun...bence de tekfen güzel duruyor...ama ben de karel hissemden memnunum...en azından tanıyorum ve güveniyorum...dün datagate mi karel mi diye ikilem yaşadım...datagate bu gün sert çıktı...aslında asıl sertliği karelden bekliyordum..karel de de her an turcsell ve bangladeşe yapılan satış haberleri gelebilir..bakalım nasip ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    keyfiniz daim olsun...bence de tekfen güzel duruyor...ama ben de karel hissemden memnunum...en azından tanıyorum ve güveniyorum...dün datagate mi karel mi diye ikilem yaşadım...datagate bu gün sert çıktı...aslında asıl sertliği karelden bekliyordum..karel de de her an turcsell ve bangladeşe yapılan satış haberleri gelebilir..bakalım nasip ne olacak ??
    karelden çok kar ettim sene içi . karel ile tekfenin farkı. biri zirvesinde, diğeri dibinde. karel yüzde 300% koymuş sene başından beri.... çok riskli. maliyetin aşağıdaysa sıkıntı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    güzel bir çalışma olmuş osman...bu çalışman bana çeşitli ilhamlar veriyor..bakalım ben neler bulacam ??

Sayfa 78/153 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •